|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

點睇都係香港領先全球咁偷跑,比日本嗰邊詐型吧

望左幾日其實幾好笑
屌人買偷跑但冇人屌過鋪偷跑賣game

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
咁狗源賣行貨機, 有乜理由講國語幾箱幾箱買就比佢
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

港任搞ARMS內部試玩都只邀請大陸任豚

根本當香港媒體冇到添

應該咁講..人哋當你香港係大陸呀

港任基本上係掛香港個名,內部其實係大陸人黎

係咪on9 呀, 偷跑咪偷跑, 隻隻game 都偷啦, 咁大支野唔去管下d 人賣炒價機, 見仲有炒機賣就唔出貨麻

正解
偷跑做壞規矩係唔應該
炒機, 走後面, 食骨呢啲咪一撚樣仆街
又唔見你管, 食屎啦一樣錢我都會買日版水貨
成件事好奇怪,隻game 港行中文,d 人唔買行咪照買日水 奧水

心諗港任會唔會係switchgame全區碼都唔知

裝左都用唔到

隔離有D GAME咪又係一樣水貨到先正日先賣行
唔通人地又有分區碼?
行貨係佢睇
港任直屬日任
日本舖偷跑黃左有咩果係人都知架啦
你又要埋人堆又唔跟人規矩做野
係咪又想返去3DS年代
隔離有D GAME咪又係一樣水貨到先正日先賣行
唔通人地又有分區碼?
行貨係佢睇
港任直屬日任
日本舖偷跑黃左有咩果係人都知架啦
你又要埋人堆又唔跟人規矩做野
係咪又想返去3DS年代

偷係人情,唔偷係道理
SPLATOON都想炒
SPLATOON都想炒

放工睇400就買
我反而想知D Amiibo 有冇偷跑
app已經有得down 唔知wow咗未

down 左但未開server應該都等正日ga la..

wow咗自
港任其實都on9
果時鎖區無人玩, 3ds求其出啲日文game加張中文說明書
仲要pokemon 宣傳話咩日文版都較到中文
好似挨人買咁
宜家大支野

點睇都係香港領先全球咁偷跑,比日本嗰邊詐型吧

望左幾日其實幾好笑
屌人買偷跑但冇人屌過鋪偷跑賣game

yes

涼粉啲水貨當管你唔到
咁狗源賣行貨機, 有乜理由講國語幾箱幾箱買就比佢
散客就話無貨

競爭條例都唔係咁呀?

港任搞ARMS內部試玩都只邀請大陸任豚

根本當香港媒體冇到添

呢度仲有堆傻鳩繼續奶港任鞋底

港任個垃圾搞個pokemon 比賽都搞到亂晒龍,仲要唔比我旁述講奉神犬,要用風速犬

數碼港嗰日見到壁報板啲體驗隊譯名真係無眼睇
呢個post已經冇人理
個個過哂隔離撚狗

問問題比老屎忽屌
呢個post已經冇人理
個個過哂隔離撚狗

問問題比老屎忽屌

隔離仲有得酸人同睇低b仔話人低b

夫復何求

Coffee老豆$430
全商場得佢有

Coffee老豆$430
全商場得佢有

又要送錢俾coffee 老母洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞