|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
switch而家有冇邊到賣正價
3ds wii wiiu 大把香港人一直都玩美版啦
美版成日連到香港人
3ds wii wiiu 大把香港人一直都玩美版啦
美版成日連到香港人

夾friend先係最實際
連登仔咪又係圍爐
Pro controller值唔值得買?

手感同Jon-Con 握把 分別好大?我覺得原裝個操作都仲接受到, 個PRO CON都唔平四舊幾, 玩SWITCH買配件密過買GAME

買配件真係仲密過買GAME

想問pro 手掣係唔係都有體感,想用黎玩splantoon 時瞄準
Pro controller值唔值得買?

手感同Jon-Con 握把 分別好大?我覺得原裝個操作都仲接受到, 個PRO CON都唔平四舊幾, 玩SWITCH買配件密過買GAME

買配件真係仲密過買GAME

想問pro 手掣係唔係都有體感,想用黎玩splantoon 時瞄準

yes
下次輕輕google 下先問吧

琴日信和見到
有冇巴打知正價應該幾錢?

琴日信和見到

無正價
全世界都炒

180-220左右都可以入手
3DS 版 4800YEN
iOS/An 1900YEN +課金元素 可以唔洗俾錢玩到結局

想玩3DS版, 如果有多國語言就好

一直玩開3ds版

雷頓極推薦玩

特別係最後的時間旅行,超正

咁耐之前邊度會有
最近2隻半價
玩完假面同玩緊超文明A
前日買左lego city 又係有排玩
前日買左lego city 又係有排玩

我唔鍾意佢drop framerate得咁勁
https://www.youtube.com/watch?v=CROuiq-YjlI
『Splatoon2』遊戲介紹影片
Facebook 見到,好似有偷跑

Facebook 見到,好似有偷跑

邊到

條友冇講
元朗

琴日信和見到

無正價
全世界都炒

180-220左右都可以入手

我見過吉吉島有正價

160入咗

巴打邊入呀...amiibo只係想要呢隻

早咁多日
元朗

新田
元朗有
邊度講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞