|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
The following 9 languages are currently supported:

English
French
Spanish
Japanese
German
Dutch
Russian
Portuguese
Italian

又話日版得日文? 更新咗?
簡單複雜化

一句講哂做咁撚多野就係粒tegra x1唔撚夠力推
The following 9 languages are currently supported:

English
French
Spanish
Japanese
German
Dutch
Russian
Portuguese
Italian

app呀

English
French
Spanish
Japanese
German
Dutch
Russian
Portuguese
Italian

app呀

diu,把鳩
唔反人類仲點叫任天堂

屌佢以為開發隻APP咁撚巴閉...
我開whatapps group 冇咁嬲

可以check stat, 買裝, 邀朋友wo
幾期待隻app 既功能

但係最重要果樣野做得唔好有咩用

有咩開心得過,電話收到 notification 有fd邀你打 splatoon
我諗任天堂都係想有多個契機令你去打開部 Switch je

一餐飯果前菜,甜品好食...但係主菜垃圾你會唔會再去?
前菜甜品同主菜都要好食冇衝突架喎

個app主打
Link to compatible games/Invite friends/voice chat during games
無主次之分
companian app 不嬲都垃圾
唔反人類仲點叫任天堂

幾期待隻app 既功能

有咩開心得過,電話收到 notification 有fd邀你打 splatoon

個app主打
Link to compatible games/Invite friends/voice chat during games
無主次之分

一個多功能既app, 如果個voice chat真係令人咁唔滿意,其實都可以用番 skype 呢類app
到任天堂發現有不足,佢地就會改善,呢方面對任天堂好有信心
唔反人類仲點叫任天堂

幾期待隻app 既功能

個app主打
無主次之分

咁呢D好個人嘅...賣比你個人點定位同你個人需要好難MATCH
Discord 無敵

幾期待隻app 既功能

個app主打
無主次之分

咁呢D好個人嘅...賣比你個人點定位同你個人需要好難MATCH

宣傳早期果陣應該係主打voice chat
我又好少用, 第一集都係用boo yeah 同come on 做signal
Discord 無敵

其他通訊軟件發展得齊備既時候老任先開始起步
仲要簡單複雜化

不過老任幾ON9都好總有一班任豚吹奏緊
Discord 無敵

仲要簡單複雜化

Discord 無敵

仲要簡單複雜化

拜下先
唔反人類仲點叫任天堂

幾期待隻app 既功能

個app主打
無主次之分

一個多功能既app, 如果個voice chat真係令人咁唔滿意,其實都可以用番 skype 呢類app
到任天堂發現有不足,佢地就會改善,呢方面對任天堂好有信心

我可以好肯定話比你知一定做唔到in game sound with voice chat
因為粒tegra x1先天不足...如果唔係根本唔駛攪咁撚多野
等信和番
有冇人去188探子回報
等信和番

等信和番

港行今日唔派貨

等信和番

港行今日唔派貨

盲腸!
等信和番

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞