|Switch/3DS討論|Splatoon2前夜祭 7月15/16日 免費先行試射|(51)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
鬼有偷跑咩,樓上個個fb條友一問就block我
屌咁快偷跑 仲諗住係日文番左黎就岩岩好
miss 左試玩,玩splatoon2易唔易頭暈?我受唔到射擊遊戲,畫面轉多幾轉就暈到嘔

睇下gameplay先
miss 左試玩,玩splatoon2易唔易頭暈?我受唔到射擊遊戲,畫面轉多幾轉就暈到嘔

佢其實唔係好算射擊
YSO predictions
01. [NSW] Splatoon 2 < 900k (average 850k)
02. [3DS] Layton's Mystery Journey: Katrielle and The Millionaire's Conspiracy < 50k (average 40k)
03. [NSW] Mario Kart 8 Deluxe < 30k (average 25k)
03. [3DS] Sumikko Gurashi: Koko, Dokonan Desu? < 30k (average 25k)

weekly?

Yes

同樣都係老任新ip arms真係好慘

咁fighting game係咁上下,
賣贏晒tk7 sf5仲想點

個種類來講算交到貨

我都好少玩格game
未買arms 宜家350$左右係咪時候入

琴日同左啲朋友玩Arms
佢地勁鐘意 4打好好玩
買多對手制係正確選擇
https://www.youtube.com/watch?v=CROuiq-YjlI
『Splatoon2』遊戲介紹影片

型爆墨魚
鬼有偷跑咩,樓上個個fb條友一問就block我

條友話自己個ac俾人block
但好似真係有game

有人有貨,$430澳版,考慮緊買唔買好
等日
日版星期三先有
等星期三買日算
我想問隻splatoon 原價幾幾

紅雨
紅雨

粉紅的乳頭

濕撚晒
紅雨去買PRO掣真係一大享受
冇晒D路人甲乙丙迫住晒
BTW 448買左
出左イカ實炒入定冇死
冇晒D路人甲乙丙迫住晒
BTW 448買左
出左イカ實炒入定冇死

好想要限定掣
冇晒D路人甲乙丙迫住晒
BTW 448買左
出左イカ實炒入定冇死

好想要限定掣

買啦 幾正
冇晒D路人甲乙丙迫住晒
BTW 448買左
出左イカ實炒入定冇死

好想要限定掣

買啦 幾正

限定掣出左?
冇晒D路人甲乙丙迫住晒
BTW 448買左
出左イカ實炒入定冇死

好想要限定掣

買啦 幾正

限定掣出左?

普掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞