VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
就係依種樣先易食女
啲女會覺得佢係四眼傻仔 唔係fuck boy
就對佢放低戒心

我都覺得依種男仔好得意 柒柒地唔識呃人
學到嘢 thanks
父權唔係討論重點就可以話「乜乜乜係男方責任due to香港社會風氣好父權=合理」?

覺得自爆自損1000傷敵800唔緊要
但係同巴絲傾落去先講到自己邊啲位唔好點點點, 齋喺度踩條仔
其實又咪大家一擔擔

問題唔係蠢咗就係蠢咗, 而係你cherry picking揀嚟講
呢個世界大把仆街啦
佢要扮慘 要呃人 你阻唔到佢
只能夠自己醒目唔落搭
同老老實實佢真係幾柒下
就咁睇個款 都知唔方係咩好仔啦
咁你都可以揀佢
咁你自己都有責任啦
同時間呢個世界亦有 好仔 會對女專一
但d 女係要自己揀 柒頭渣男mk
咁怪得邊個
啲女咁都受溝 死心塌地咁款
好想知條友有咩過人之處
學到嘢
屌 真
一開始點flirt到你落搭先俾其他女仔可以防到
想認真問下樓主 唔係想笑你
想知一開始條友有啲咩吸引到你鍾意佢?
其實讀書其間
好多毒撚唔夠擔識女仔
講野又on99 唔識同女相處
mk 嬴在夠厚臉皮 多經驗 識不停咁去聊女
基本你講野正正常常 d 女已經會揀你
i admitted this is pretty fucked up
佢仲係PUMA你啱啱收到料,好多人都係咁樣俾佢個乖仔人設同個樣呃咗。。。
雖然樓豬好慘
但係見到(摸摸)就覺得好笑
樓豬take care(摸摸)
咁其實反映左啲女都係被動等人溝
結果得啲厚面皮狗公埋身
啲老實仔仔因為唔識聊女仔 所以冇女
識啲靚仔毒撚唔識social 長期冇拖拍
我開鋪唔通我跟你個立場來講?
u kidding me?
事實證明你咪衰咗囉
眼幾年前已經係鍾意。呢個係重點你要鍾意佢先至想同佢傾偈

我最近見番面傾吓計覺得都幾好傾,幾投契咁。佢好識得就住你講嘢嘅方向去講嘢。啱啱有識佢嘅人同我講佢係P UA,咁就明白。

講嘢好識得就住、氹住女仔、乜都就晒你。如遇佢唔知點做嘅情況,就會話好老實咁講,佢真係唔識啊,你話佢知你想點做。一邊營造到好老實、坦白、好真心。另外一邊佢又會學到女仔咩情況會做乜,咁呢啲係經驗嘅累積。

我承認我打算就由Day 1已經打輸咗呢一場仗咁但係鍾意永遠都係感性大過理性分析
metoo唔成都夠上報紙啦
告左再算
連登唔會幫到你制裁佢
pua*
pick-up-artist
係 唔識講野 social 基本上同異性絕緣
識講野 氹到條女開心 笑
d 女就會覺得你幾有趣 幾funny 同你一起幾開心咁
識好多毒撚唔好話聊女 坐係女隔離都緊張
講野口窒窒 冇話題 講2句 dead air 咁點搞
所以讀書時mk 識女好易 主要係其他對手( 毒撚) 太廢
但出來做野後 毒撚都開始識講野 叫做開始識同女溝通到
加上毒撚讀書叻架話搵到好工
d 女開始多仔揀 mk慢慢失去優勢
我都試過比依樣野既人呃過
樣乖 結果係fuck boy
絲打 希望你快啲放低
同以為唔好再為男人傷身了
我知,唔使你就唔使你通知我

你喺呢度睇文食花生好容易,如果件事掉轉係你,咁你又會點呀?

睇人仆街最開心我明喎
所以咪話唔好再用外在分類人囉
有冇咁難明啊
呢啲得把口嘅player太識玩
過左去當攞個教訓啦

建議樓主你開發下啲內向仔好過
佢地唔識social 通常專一啲 因為唔識flirt女
同一條女傾開就唔會搵其他人傾 因為通常異性fd都唔多個
俾人玩嘅機會細好多
事實係咁。無論佢講乜都會有人話佢嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞