VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
發姣
多謝絲打絲打勸告
一定銘記於心

我仲想加多樣嘢

感情騙子嘅聲線多特別溫柔,絲打要小心留意
首先
你要過到自己呃人係冇廉恥同個心無被良心責備呢一關
你先可以做到佢咁

我相信巴打你唔係咁嘅人
所以只可以喺屋企打飛機
咁又咁講
知道佢食血清素,嘅抗抑鬱藥其中一樣重要嘅藥
咁佢話會食得多係會浮腫,呢個都係真嘅
不過我相信佢哋係我面前食啫
咁樣都食到女

好人真係冇好報
你前世冇做錯嘢只係你唔夠佢冇廉恥姐
揀男人好簡單...

你對住佢, 覺得俾佢中出即飛都無問題既, 就去馬...
只會有賺無賠...
anyway, 你嘅狀況見到on9 回應直Block 就得
無謂睇. 呢到溝唔到女又葡萄渣男嘅人好多
真係屌你老母,屌你又會話我仇女毒撚,唔屌你而家自己又認戇鳩。究竟香港女人係咪真係咁撚蠢,身體就係你哋嘅財產,試問一個蠢男人都唔會將自己嘅財產(錢)一次過俾一條女啦下話?

蠢唔撚緊要呀,問題你蠢一次之後就會扯爛塊面話俾人聽我俾人中出左俾人玩啊,咁你咪蠢多一次囉。你應該默默咁樣記住呢一次嘅教訓以後唔好再咁撚蠢而唔係喺度為咗啖氣報復條廢柴

因為講到尾都係你自己蠢,你情我願依啲嘢,除非你話佢強姦你
絲打你拍過幾多次拖咁都俾傻仔呃
我好認同有時感情係高過理性,但你係女人嚟㗎嘛,我同你扑嘢我中岀咗你,你蝕底啲定我蝕底啲?你可以覺得我係仇女毒撚冇屌鳩你,但我只可以講你自己都係女人你明白到女人係唔會睇眼前嘅事實,咁樣講法你勸嚟都冇用啦
咁嘅樣都呃到女 d女匡智?
樓主肯定係啲平時冇人要肥婆
父權本身有冇錯,就唔係呢一個重點討論嘅範圍

至於你認為使錢要對等。
一切源於你同伴侶嘅溝通。你個對你個伴侶如果覺得可以share咪share,傾嘅啫呢啲嘢。我自己立場就係買套呢啲我係唔會出,但係其他所有嘅洗費去旅行食飯所有嘢我都可以share,只要我仲有工作能力。

我個情況係佢應承咗佢會俾,佢而家反口唔比先係重點。
係傾過,唔係我單方面逼佢,只係佢自己唔想俾錢就咁講。唔係淨係呢一單。佢個X嗰單佢都係唔想俾錢㗎佢而家都冇還。

講好多次一個女仔係真心鍾意你,會願意為佢付出好,呢啲對你嚟講係好撚戇鳩白癡嘅藉口,你都唔會太care。

你話我信咗智商低咁,我都話有承認,反正我話唔係你都係話去㗎啦喺呢一個位上爭拗冇乜意義,蠢咗就係蠢咗,呢個係個結局。

講咗10次我出鋪嘅目的,係唔想其他唔知情嘅女仔知。
你哋知嘅就話佢知,就係咁簡單。

我都多謝你嘅睇法同討論推我個鋪嘅
最近d fkboy點解都咁樣衰
唔好侮辱啲真正mental/ Physically challenged 嘅人

比真正有需要幫助嘅人,呢個渣男簡直就係浪費緊社會資源,呼吸都嫌浪費。
啲女又犯賤嘅,自己比錢打針就係為左被條柒頭中出
識玩緊係唔打針. 中出啦...

呢條仔都算係咁... 叫左你打針先...
打針食藥俾人狂中出 有冇巴打收留樓主唔好再放出來害人
我只能夠話俾你知佢啲X,除咗我之外都係一個非常心地好嘅靚女,絕對唔係冇人要。

只係咁啱鍾意有個crush。情情愛愛本身就好難講對錯
或者好多人都遇到呢啲搵食男人黑心搵食男,只係冇唔會好似我咁開po講啫

又,咁啱亦都有人嚟同我講多啲呢個人喺柴灣分校嘅事

我情緒要唞唞,一陣講。
咁同靚一樣,好主觀嘅啫
我都有朋友覺得三上悠亞都係咁樣唔係真係好靚。但九成人都話佢靚,咁點呢?係咪又要討論一番?

咁如果你要堅持我都唯有收線啦真係。
我覺得你只係唔會好似佢咁冇負責任感無廉恥,攞呢樣嘢嚟做賣點推銷自己。簡單啲講佢都冇乜人性。

唔會過到自己囉
啱呀,如你所願咪俾人呃咗囉。
家陣先有你有花生你食啊,我咪問你收返錢呀?
想玩日式射箭同劍道
我係毒L求朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞