VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
“扑嘢你冇份爽咩 爆房錢你比有咩問題”
個鼻呀大佬
係成個人呀
我啲問題都唔係好mean姐
樓主完全無視
唔深度剖析啲呃女技巧/金句, 淨係叫人小心抑鬱
啲女鬼知咩, 只會有更多女中招
你起碼講下有咩破綻係扮抑鬱先啦
樓主請你比啲同情心, 關心下其他女仔

樓主追故mode, 覆下我得唔得
1.佢喺我面前食藥
但係只係食一粒血清素
但係其實應該唔只食一粒因為我有朋友嘅屋企人其實有多年抑鬱嘅紀錄

2. 輕微抑鬱症狀
講到自己好嚴重抑鬱,佢講出嚟嘅症狀就係你上網search鬱症個就係見到嗰六個輕微嘅症狀,冇佢講到咁嚴重。
而且佢仲話過俾我知,佢去見醫生嘅時候話扮抑鬱好易,可以好容易攞白卡。
咁就可以攞多啲社會資源
(無恥至極)

3.我同佢個X夾個口供
佢扮抑鬱嘅時間,就係佢出去想搵個X仆嘢嘅日子。只不過我哋係講電話所以對話截圖俾大家睇。

4.ex家人有嚴重抑鬱症
佢個X同佢差唔多兩年。X形容俾我知佢發作嘅時候其實冇佢屋企人咁嚴重,只係匿埋幾個幾個鐘就會冇事,清醒返。
佢平時大部份時間都清醒,打到幾、出到街、玩到Social Media可以同外界接觸。
根本就唔係佢口中講到咁嚴重,要喺屋企自閉至少幾日或幾個月唔定段時間咁誇張。
知你就po上嚟啦唔係你講嚟把撚咩
比佢咁既樣既呃,都抵死
我理想就係可以去北極同你睇極光, 可惜世態炎涼,時不與我, 懷才不遇, 愛是不保留, 今晚我想爆房中出, 可惜銀包肝硬化, 他朝有日我飛黃騰達一百倍奉還畀你
佢應該係打好*想*知

唔知條仔係咪著住件荷葉邊Tee 同樓主做愛
佩服你講咁多
直接俾錢啦望
真係好撚柒…又mk又中二病……
仲以為要靚仔要打扮正常先呃到咁多女
點知原來係咁撚醜樣的
如果我比啲咁嘅人溝應該會覺得好噁心
其實(如果)有fd send比事主

事主會唔會再爆返樓主啲圖出黎???
屌你老母 樓主驗下個腦啦唔該
條友柒撚到 咁都比人中出仲要食埋藥
條撚友死不足惜 但你都唔抵可憐
懷疑樓主本人都勁撚醜樣
呢條仔都擺得入口 真係有撚病
唔係咩人就會識到咩人?
樓主得閑覆埋呢個
想知咩氣氛下, 咩句式, 可以令到你比錢
扮搵銀包work唔work?

我同你處境一樣, 唔想再做付出既一方

痛みを感じろ,痛みを考えろ,痛みを受け取れ,痛みを知れ,

你試下好用心咁讀完呢段, 唔起雞皮就可以

豬肉都係肉,好過去自瀆
樓主都係想多d人識佢姐
直接報警上晒報紙全港都識
唔好理告唔告得入
post上連登把撚呀
反而想知樓豬係咪靚女
好奇呀傻西瓜你之後會唔會對其他男既好有戒心,人地點樣對你示好,你都會諗係咪嘅呃鳩緊你?

係就白狗得食黑狗當災
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞