VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
性自主
仆街真係好撚慘
我地就係要幫呢班傻鳩蠢閪埋單
我建議再發生呢D事 要求事主自貼 等我記底唔洗埋單
閣下個樣實在不敢恭維
ok 條仔麻煩pm啲閃卡我 我做你朋友
性交轉運
條友把口好掂嗎?
可唔可以唔好咁隨便,扑下嘢就想一生一世
個樣已經斯文,我巴都覺得好林善咁
屌那星
又冇樣,又冇錢,又冇料,仲要扮病,仲係毒撚

你班女人都比佢中出⋯⋯
對自己有返啲要求啦唔該
喵咩春?
第一次咁有人性既回覆
D女永遠覺得自己係victim, 好似所有野有人拎枝槍指住咁,明明自己都想先去,邊有咁易哄到,除非真係智力有問題
有冇女女相睇呀
點解話佢食女,不如話d女食仔。
咁撚柒都食到咁多女
首先多謝巴絲打你咁有心,睇晒我啲節screencap❤️🙏🏻

唔好意思,虐待左你對眼🙏🏻

我有對話screen cap令到大家相信我。佢係一個容易自己有抑鬱症扮博同情嘅搵食男,並唔係佢平時做出嚟乖乖仔嘅外表。佢「深情人設」做得好好,佢個個朋友都覺得佢好乖仔,好慘,啲女都全部都係賤人蝦佢。

本身體質食唔到避孕丸。家計會唔係你要打針佢即刻要俾你,要排期,仲要加上疫情,3月排7月先有得打。咁佢又唔買套,晚晚都要上床。

叫佢去買,幾個星期都買唔到套(特別size),話唔知自己size(最好笑嘅係到最後佢係賴我話啲套唔啱size。。。)所以先去私家,我係有排到家計會,不過排到啦佢就扮抑鬱話要分手💔

一開始佢話俾我知佢冇女朋友,我亦都唔知道佢扮抑鬱做時間管理大師,先覺得有被呃。

如果你一開始話俾我知你係有女朋友,而我都仲要黐埋嚟咁梗係我問題。
扮抑鬱做時間管理大師單方面講大話我仲唔係迫氹咁點先算係受害者?

我真係唔識啊
麻煩你教下我係咪要好似佢咁扮抑鬱買慘?
你自己上當就老羞成怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞