VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
唔啱size係咩意思?條仔碌鳩好大?
巴打你啱呀,我冇話佢唔叻,扮抑鬱就真係仆街囉。

而家咁多人情緒病,你要食女用過第二朝,扮抑鬱真係侮辱咗有情緒病有抑鬱症嘅人㗎。我都俾佢又搞到有情緒病好辛苦㗎

唔好玩啦巴打
如果報警係幫到大家嘅話,呢度就唔會咁多花生食㗎啦

POPO好忙㗎,唔得閒處理我呢啲男女私情。
依d樣先煞食
斯斯文文人畜無害咁
我識幾個食女好勁既都係依d樣
想幫床哥含
點部署
依家00後興唔興我就唔知

呢個賤男就會同你講,佢個個女友都係走去打針嘅
花言巧語叻啊,
8090都係 不過淪唔淪你我遇到
佢講姐
但你信。。
明既 鍾意個時會自己呃自己
開完post發洩完好move on..
渣你老母個閪咩
成日葡萄人食女又無套中出
都唔知條女咩質素
呢啲基本大話mode都俾你當花言巧語
如果佢同你講因為愛你咁多個女朋友剩係想同你唔用套感受最親密之類就叫花言巧語啦
弱智
屌,港女啲文筆真係好撚濕鳩,
表達自己雖然高高在上但係好有憐憫愛心..
但俾條仔表面乖巧善良欺騙,結果又食又呃

如果你本身係高質女 才貌雙全、
大把有錢靚仔溝咗你兼娶埋啦,扮乜撚嘢啊
我冇話過自己唔抵死呀

想介紹俾大家睇吓認識下。

心諗佢身邊都有啲咁傻豬豬嘅女仔嘅
希望大家唔好中招姐
呢啲樣好奇怪
咁嘅樣都食到女,好勵志

咁都算花言巧語點睇都似你智力有問題聽完依句都知咩料啦
其實都唔怪得樓主,十幾歲女發育期個閪日日痕又多水流,成日想搵人交配,個男既又叻仔漁翁撒網,咁總有on9會中,冇女食既怪就怪自己當日唔主動,我讀書時期都係毒撚摺埋一二邊,冇女食都正常

仲讀緊書既巴打記得醒目d, 又一實例好易有閪屌
小妹妹今次就當交學費 , 人生路上總會遇到啲人渣, 損失唔大就算數無謂搞到自己情緒問題, 大把天仙咁靚嘅女又叻又聰明一樣畀仔呃飲呃食, 下次帶眼識人同埋氹鳩你中出嘅都係賤人多, 真係負責好男人點會捨得條女打針食藥
幫我打你講得啱,多謝你
move the fuck on 先至係路
原來依家要咁溝啲女先冧一直都用錯方法
扑嘢扑到你情我願樓豬比人屌完後悔就出po屌鳩條仔做乜鳩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞