VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
是咁的,我先認我傻hi 先,如果唔係唔會俾條冚家剷呃得咁徹底。

長話短說,讀HKDI,
/ VTC fashion Design柴灣分校嘅人可能有聽過條友叫盧浩輝/盧冠霖/Fayez/Lestrade/Kelvin (冇錯,佢就係改過咁多個名)。識佢個陣,佢不斷話自己嘅ex 係電子雞、俾帽佢載,但人地做電子雞賺錢貼你唔講嘅?中出即飛叫人買事後又唔講?你差人2萬未還又唔講嘅?還唔到錢就鬆章走人同抺黑?

拍拖個陣就話自己有抑鬱,病發個陣出唔到街,覆唔到msg,但轉個撚頭就去扑第二條女,又係中出完叫人買事後。麻煩你唔好侮辱有情緒病嘅人,你嘅病係極度自戀同中二喳。

呢個只係我揾到其中一人,過去半年借「發作消失」嘅日子佢又食左幾多女呢?

又講下點食軟飯
食飯錢、打針每次我先付(利申本人也待業中),係我話佢之後有錢話俾我,當然從來無。好,分手我話計清。佢仲要扮忙扮抑鬱拖幾日,直至我揾佢同學問佢係咪好病發(因我見佢同同學出ACG合照)先變面秒回兼鬧爆我(註。平時係「深情溫柔男人設」),話我好打擾佢同朋友忙。。。

我以為自己傻,後來我發現 I am not alone
原來佢差落前女友二萬銀,俾錢佢找自己還唔起嘅卡數、買Razer gear、買左新iphone(買完就即飛人,同左佢口中行天橋嘅「公廁」model同學玩曖昧)。飛左人都要還架?唔追就借啲意,追就一千一千還。又或者還果陣順便要「任性一次」中出人,真係好賤格。

係,我哋係傻西。真心鍾意一個人總會願意付出,但唔代表你可以咁嚟呃免費餐同感情!

如有朋友係VTC香港知專讀緊,叫佢哋小心啦。

順帶一提,除左會係每個認識嘅男女朋友前黑啲EX,想知就睇呢度
https://www.instagram.com/p/ClRZULVB0aj/?igshid=YWJhMjlhZTc=

X 渣男
賤男
咁既樣都可以中出咁多囡囡
That’s why 娜姐here
智商稅係要交嘅
啲女諗住可憐下佢畀佢pity fuck
點知fuck完就要pity自己
係,我係食左屎。講出嚟除咗派下花生仲想話俾人知唔好蹉。。。。啫
點解無女可憐我
你依啲女仔咁唔潔身自愛,俾人呃都唔抵可憐啦
一早同我依啲純情毒撚一齊咪好。。。
咁既樣都做到渣男食到女 唔撚係阿
你自己鐘意佢果陣就乜都得
散左就話人呃你
講真 你自己唔肯比 佢點逼你?
點解阿叔我當年炎亞綸+李準基咁靚仔都冇西屌
讀萬卷書不如食千條女
惱羞成怒,我係條仔貼返就啲女閃卡上嚟
sorry 原來你係樓主
可以唔以貌取人嘅女仔已經好好啦
至於係咪蠢 唔識睇人 哩啲好難講 個個都係馬後炮
同埋真係被ex傷得深嘅都要小心佢係揾水泡
pish
sor用錯左不推文 push
睇見佢咁嘅樣就知事主唔抵可憐
咪又係雞 扮咩處
真係慘
男人洗女人錢就食軟飯
女人洗男人錢就天經地義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞