VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
但係依家個個都屌你咋傻閪
分清楚主僕未
如果女主角係肥婆
風向會轉成點
你情我願同埋未露出真相又有問題?
要求男事主擺返條女上嚟
巴打對女孩子嘅愛情觀有好深嘅誤解

就算係高質、才貌雙全都唔一定要淨係鍾意有錢高學歷嘅男士。

有經濟能力當然唔係歡迎。但係鍾意就係鍾意❤️
鍾意嘅時候願意相信對方説話,冇諗過會俾佢咁樣呃,當下先會有咁大反差姐。

到返轉頭你身上發生,你又會係點呢?
都唔關咩咩後事樓主根本似智力有問題,講嘢又喵喵聲
幾有趣 幫你推下
擺明你自己都想唔用套啦
唔通真係講兩句就去打針食藥on9成咁咩
自己本身都淫底想比人瘋狂中出佔有,宜家人地唔屌你玩其他野你咪開post唱人自己付出左幾多幾多,你自己都爽過一排好心咪咁小氣啦
主動貼好似犯法,流出就冇事
你個比喻
當你好鍾意一個人嘅時候,你都會發現自己智力有問題嘅

社會上面好多呢啲case都可以引以為鑑,但係大家都仲問都仲喺邊度blame the victim

問緊佢乜你咁白癡?都唔知應該點答好

如果足夠理性我都唔會就寫呢篇文
有錢高學歷都唔代表唔係賤人 高質女一樣會中伏
樓主下次唔好咁蠢啦
開頭啲圖整得幾有心以為後面都係咁
但點知去到後面就睇得有啲辛苦

但有野想諗唔明下
點解之後揀打針唔揀事前避孕丸?
既然你話你待業?係咪啫係屋企畀你嘅零用錢
而佢又無錢?
點解揀私家?唔揀家計會?
咁樣會覺得你又厭麻煩 但又想取悅人
咁無得怨人 錢都無得你咁斤斤計較吧

睇完有種感覺好似變咗係一開始一齊咩都ok無所謂
後尾發現佢唔止得你一個女友 仲中出其他人 你就唔鋸 覺得蝕抵既感覺 開始覺得自己付出 好唔值
然後開始自憐 做怨婦

只能講帶眼識人啦女仔要保護下自己 唔好比愛情充昏頭腦希望樓主出post真係有警世作用啦
「個個女友都係走去打針嘅」=花言巧語
唔係智障人士都好難咁理解
我都周時比女性欺騙我嘅肉體

所以我明
樓豬可摸以貼埋自己出黎,比我地一眾毒撚巴打們注意下第時唔好埋錯單

唔想奶到個肥柒d 精味
咁等我嚟答你
我知佢幾個X其實都係一個靚女,有樣有波有囉
事實上女方都真係好多follower,好多人追,唔一定要同佢一齊。🌝❤️

如果你淨係用靚仔嘅角度去揀男友,呢位賤男就out左了
其實係利用用情心
Vic乜撚tim
被人分手就係victim唔怪得依個世界咁多「賤男」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞