VTC 軟飯渣男扮抑鬱食多女

847 回覆
76 Like 751 Dislike
我想玩蒙古式多過日式
巴打又咁講呀,總會有一日清醒嘅
我咪清醒咪知。
我都自己知道自己戇鳩,都唔需要等大家嚟屌。

戀愛中大家都係唔理智,如果唔係點會前幾個月有個靚女KOL俾人筒到死。當然有內情可能唔知,咁但係一時衝動都係情緒,都係感性>理性。咁同戀愛中嘅感性唔理智、怕唔怕蝕底其實個運作都係一樣。

所以先鼓起勇氣講返自己啲白痴嘢啫。
仲用聲線呢啲外在嘢categorize 人
識多啲真朋友,學多啲嘢帶眼識人啦
係呀佢好西醒目

佢亦都好識得情緒勒索人,你用其他人嘅人蔘去圍攻一個本身對佢好好嘅女仔咁啱有幾個人同我講咗去佢個X俾佢喺學校攻擊個女仔搞到個女仔有多情緒。

佢知道你一定唔會講比其他人知同爆佢出嚟。

我依家就話俾佢知,我唔怕,我就講。
其他唔知情唔相關嘅女仔係無辜㗎。
所以拜託大家唔該唔好揾佢所謂嘅X出嚟啦🙏🏻🙏🏻❤️🙇🏻‍♀️
咁既柒頭都可以中出到咁多女
愛情令人盲目
佢成日都話好羨慕自己啲基佬朋友有Sugar媽咪同Daddy

叫佢啲hkdi thei基佬朋友介紹俾佢收咗佢唔好為害人間啦。
剣道大把館啦
弓道就弓協吧
長沙灣戰場咪有就有反曲弓啦
蒙古最強... 日本收皮...
你自己去搵吓相書啦
我唔敢講自己好多學識嘅
不過都好鍾意睇書嘅同上網睇資料嘅
箭藝門?
情侶間有暱稱。。。。
但係唔正常咩你嗰啲BB嗰啲都係🤔
總之唔係A0

自己都覺得自己蠢

我有情緒我好似佢咁咪要休息自閉吓先覆唔到po
因為我覺得呢個世界上唔係個個都鍾意讀書
而讀書亦都唔係一條為你你工作可以飛黃騰達嘅唯一道路

做手作嘅人、匠人、廚師都可以搵到錢同生活。
所以同同埋佢讀咩都冇關、Kong U嘅都唔一定係好人
當年就已經係40歲嘅陳冠希?
西謊極樂入面欣宜
巴打講得啱

讀書嘅MK仔都唔代表一定係心地唔好,我求嘅係一個心地好過到生活嘅人,你可以話我唔現實咁當然啦經歷咗呢件事我就會變得現實啦。而唔係要追求名牌唔使做玩樂人生嘅生活。

我相信生活係現實嘅你努力種唔會太虧待你所以你講得啱可能佢都只係打死一世cheap工種。
但係人哋喺蘋果做過part-time 㗎蘋果都好揀人㗎字有啲自命不凡咁

人哋仲話要一定考到理工嘅design 。
係喎理工讀緊design嘅人都要知俾佢哋知
啱,所以我唔會笑你乜乜柒柒,我係見到呢啲情況太火滾先會講錯嘢,我道歉。我喺隔離post度以你情況寫咗一篇文,加油
單身係一個選擇,並唔係結果。

相信聰明嘅連登巴斯打都會明白,努力,唔一定有嘅成果,但唔努力就一定冇你想要嘅結果。我相信呢個賤人渣男都好努力鑽研控制人心嘅事,不斷實習佢先會有呢個咁嘅結果。佢都應該有努力過,只係大家未見到。

好似張家朗咁,唔放棄輸緊唔放棄總會成功。呢啲咪就係奧運金牌。
每個人都會有信念崩潰嘅時候

我明白巴絲打你嘅時候,我會加油。

冇錯呢個世界唔係得愛情,不過果一刻我跨唔到過去所以會有情緒嘅問題。
當呢到5P?
搵到位入先算啦不如你幫我諗吓
如果唔係就冇case 㗎啦
一齊向男方致敬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞