卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
Nord係咁叫我買一年plan
請問點先有一個月plan買?
用Web買
Nord訂咗一個月,如果立即退訂 係咪即刻無得服務?
終於知係ios用鯊睇abema
係用網頁版開 之後㩒高畫質 佢會redirect 返個app
唔退啦
一百蚊睇曬成個世界盃仲想點
又唔窒 比都比得舒服
我MacBook用Chrome 同safari 都射唔到Abema上Samsung TV
有聲無畫面
Abema 唔知有無英超r聯睇
啲旁述好似細個打winning咁
有冇人用surfshark突然睇唔到?本身今晚阿根廷個場仲睇得好地地
你電視睇係咪都高清?
我電腦睇就高清,係電視睇變左低清
好明顯你個vpn 呃唔到佢你係日本
講真, now e 出張 mox 簽$400 就有 pass, Carousell 定深水埗都係$ around $500, 可以兩部 devices 同時睇

Mobile, pc, TV 全部一開 app 就得
Smart tv 仲出到4k, 今屆暫時又未疾過,2個人夾都係$200幾 甚至mox 唔洗錢,攪咁 vpn 仲浪費時間精神
Nord+Abema 電視正接裝兩個App 睇到果下好感動 清到喊 仲要日本廣告 好似喺日本酒店睇咁 $99抵比
有咩免費vpn推介
咪係 我係網店買都係$599

買完間鋪即send code

同fd share先$300

樓上班人搞埋vpn又整黎整去真係得啖笑

好老實講開得vpn實拖慢左架啦 又食電
好多師兄就係唔想比now賺
呢樣又要額外加錢嗰樣又要加錢
啲評述又唔係特別好
如果無裝now
用nowe有delay之餘
個server今年已經冧過
上屆世界盃又冧過
人地日本幾百萬人一齊睇都唔會冧
Now呢間公司根本當啲客係狗
永遠都係想賺盡
電視個app入面冇較到high quality?
一d都唔麻煩,連vpn襟粒制就得,再打開ameba
而家佢地個個開心睇緊喎
各有各睇法姐懶得搞咪錢解決,識搞做下大種乞衣都幾過癮
各有樂趣
多謝教學,清到喊

How ?
未夠鐘

而家再load過有嘢睇
係咪一定要聽日文 有冇得轉英文
得日文,冇其他聲道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞