卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
而家睇得返
有月費plan?
㩒入去係買一年
感謝巴打
想問Samsung TV點樣裝ABEMA app
大丁新片介紹Nord Abema
夠人啦唔好再多
16強nowtv都唔減價,得返十幾場波都好意思收人$1080,情願唔做你生意都唔減價,其實佢係咪驚server頂唔順唔想咁多人睇?
正撚樣
大把錢點解要減
因為好多人買 點解要減
成個分組賽now e 4K 都未試過睇唔到
唔係應份架咩
之前有人話會彈 又咩會到時睇唔到 窒
想買淘汰賽pass 有冇優惠code?
now e 應該出 base on 球隊既分組賽 pass, 如果只睇日本,買日本 pass 就得咁
淘汰賽再出淘汰賽 pass
唔需要射喎,將條link寫成一個m3u file, 去play store 下載是但一個VLC, IPTV就得, 格式咁寫

#EXTM3U
#EXTINF:-1, SBS1 HD [geo blocked] https://sbs-live.akamaized.net/hls/live/2002827/channel1/geo/master_2500K.m3u8
save file任何名,副檔一定要m3u, 例如 sbs.m3u ,以VLC之類open file就得, 當然要開VPN

你甚至可以搞個playlist集合多條link, 一般IPTV player, VLC都開到
#EXTM3U
#EXTINF:-1,SBS1 HD(AU)[geo blocked]
https://sbs-live.akamaized.net/hls/live/2002827/channel1/geo/master_2500K.m3u8

一句一行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞