卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
請問Ching...係藍鯨邊個台有廣東話.....唔該..
我用電腦網頁吧好清喎
跟住轉過去TV APP都清
我另一回覆都有講開 mox背後帶其他成本,(利申:我就之前簽$1000回$1000 時候開嘅)

Citibank現有客戶就咁簽$800就有,好抵喎,直程可簽完拿多張出去賣(有時間成本)
Ching 你人中之龍樣樣嘢都覺得簡簡單單攪得掂啫,見唔到淨係呢個 post都唔少人左問右問?

同埋用vpn 公司真係都要小心選擇

我自己之前有嘢要短期用國外vpn 就寧願煩多少少響 Google cloud起過外國 vpn server, 用完就算
TOR指定日本Exit node冇用, Abmea blocked晒,連網頁都唔比入
高質同now 扯唔上關係,係唔想比佢賺

同埋用smart tv睇我唔明點解咁難

利申:本身有join now 睇所有體育比賽,無野睇重白交緊月費
有冇諗過就算係問左問右都唔想柒用now睇呢?
你哋now當人撚狗咁撚 仲想sell乜
舊客要簽多兩/三年 先有480 我仲續你老母咩
申請mox 仲要簽夠額 會方便得過用vpn+abema/hami??
Now sales 果然與眾不同 睇唔睇到個標題呀?
Nowtv不了呀 屌你老母
冇喎, chromecast with google TV nordvpn+abmea 完全冇lag, 第二場下半場用iphone nordvpn+abema app 以airplay射去三叔Q70A都冇lag
我係SonyTV啊,唔知係咪model舊嘅問題,都用左成5年
間中就lag一lag咁
citibank而家仲有簽800送咩?
似CPU/GPU 問題,去YouTube 搵套4K@60 風景片播,睇吓lag 唔 lag?開埋 video information 睇幾多drop frame

接受唔到去SSP或者始創中心之類,執隻Chromecast with Google TV 或者 Amazon fire TV stick 4K max, 3舊幾水
試試先
我都係上個禮拜先登記依家就唔知
想睇下精華發現Now e又死咗 屌你老味
仲要本身呢個月冇波睇都要交足4嚿水
你仲要我畀多1080買個PASS
來回成千五蚊
我都係nord, 發現好似係wifi setting 問題
邊度登記
搵唔到
我用電腦瀏覽器睇都唔及手機app咁清,電腦版又冇較解像度。
今朝開始唔得,明明尋晚睇就冇事,我睇其他例如TVer都睇到
Abema想請教下點可以換角度
鳩估應該係你個vpn用左另一條線,而呢條線又俾abema ban左,建議可以試用nord,未出過事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞