卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
澳洲都要vpn
Abema delay幾多?
有冇人真係計過
我用appletv都係裝唔到nord
不嬲叫人上Carousell 買
500-600 /2
都係300蚊
當你睇20場 都係15蚊場
又唔駛煩
乞兒就乞兒
分分鐘快過nowe,睇左2晚都冇係即討俾人劇透
如果係呢個唔使,用Kodi LnTV addon有, 只係畫質低

我開住ViuTV, Chromebook開住Ambea, 差10秒~13秒左右,睇賽事計時畫面, 已經好好
試過係街用Nord+ 阿啤媽
經過酒吧門口, 入面大叫入波
阿啤媽delay 15-20秒左右
pan記無得裝app㗎
好似最方便要買chromecast先裝到
咁你唔比正價買既喂
咁真係算係咁
因為有時我會同fd一齊喺DC討論
Now E / 電腦用now睇慢15-20s~
我啲fd開vpn / 上網搵link仲快過我5-10s
DLLM 明明我交足會費
Abema 有冇得睇埋英超
攪張信用卡仲浪費時間啦
又要填表又要等佢批
批完買400蚊,仲要等兩日先比張pass嚟
我買vpn就唔使十分鐘攪掂
pan要買今年出嘅model先會行Android
如果唔係用 4KTV 睇, 剩用手機/PAD D人唔會點分得出1080同4K
2邊 delay 都係差唔多, nowe有4K真係好正, 但係右上角個logo真係大到癡線
(對比日本同英國)

免費有得睇, 要比1280真係訓多陣算
panasonic唔係行android果啲電視要日本版先有abema
好似有。 12月1號播,唔識日文斷鳩估 唔知係咪免費?

咁岩續約,280蚊加左,仲賣左俾2個fd share睇
正確嚟講係JX700/800 + LX800系列先行Android TV
想問下電視用左nord連vpn入abema都係話所在地區唔係日本,仲有冇咩仲要搞?
大路選擇囉只能夠講,我又覺得nord落ge廣告冇surfshark咁多
不過我subscribe都係想有需要ge時候用到姐,事實上就ameba呢單野黎講nord係冇問題但surfshark係好多奇怪野連個app都開唔到
屌仲好似快過即討d人
重開試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞