卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
屌原來澳門都免費
多左 個AR app 玩囉
播世界盃時版權問題冇得睇, 有2條link都唔得, 另一條forbidden唔比入, 除非搵到work嘅

邊度有得簡30日
我見佢要買一年
香港人
dalay少同穩定過now e
最少我今朝一起身可以睇到法國 澳洲highlight先
琴晚試過雙開,nord + Abema delay過Now E 10-15秒

Now E再delay正常Now台 20-30秒
Abema肯定唔過30秒
我iPad dalay得最勁,同隔離房開緊99比較都係30秒

如果係電視App就真係~25s
覺得我係 now sales 應該諗撚多咗啦,我宜得佢個台收皮或唔再高價 bid 呢啲體育盛事,拉返低香港過投標價,等一眾香港市民可以平返啲睇到

我之前講都係一啲$4、500 甚或只係簽夠幾百蚊嘅 mox 方式買到返來嘅 pass, 你又拉去 now tv 續約兩年簽仲咩鳩

同埋都順便提吓小心vpn service providers

Ching 你覺得咁樣睇方便你當然可以 keep住用
我iPad用NordVPN睇Abema勁濛
有冇巴打同樣情況
回多句,自己覺得方便同值得嘅嘢,唔代表其他人一樣情況,我自己都會反思吓

P.S. now e個 pass 屋企人買iPhone 送
係,我手機開住Ameba同99台比較過,差20秒左右

琴晚實測Now E Vs Abema
無,好清
surfshark冇限幾多部裝置問題,一個俾錢變咗無數老友用,同public server差無幾,太多同一IP連接咪ban, Nord貴啲限6部, 本嚟想轉surfshark, 啱啱用完3年nord, 最後都係續nord, server較多,而且用咁耐都冇大問題, 唔慳嗰少少
你係咪用Safari睇?
NowE 係有唔穩定 世界盃直播
我用盒彈過1-2次
不過即刻連返
我剩係想知
我要4K 你VPN 係咪有方法可以4K 清過Now
日本當地本身都無4K signal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞