卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
熄左vpn就睇到個主頁
係禁入去睇唔到波
開vpn 就直接ban左畫面
好番
係喎
不過too late la dklm, 唔小心睇到法國賽果啦
卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了
https://lih.kg/3218387

有vpn,然後down佢個apps/上網睇,搞店
我用nordvpn
多謝巴打教路 好人一世免費睇波
想問下用電腦睇清唔清?
我都係
廢老tone?

我打開部電視,禁兩下就睇到啦喎,有幾浪費時間?

比now搵笨柒就好方便?

用nord睇日本台會清d?
Android TV play store 有openvpn connect app, 照樣下載Abema 官方app, 搵個公共冇被blocked ip 嘅都得。

我有NordVPN 所以就冇喺Chromecast with Google TV 搞

iOS+ NordVPN+ Abema app 再airplay 去三星電視機都可以,都係高清1080P
平時nord 係睇到日本Netflix , 你覺得呢
唔會吧? 試咗免費嘅都一樣

一開電視就有得睇,廣東體育粵語評述
乜要俾錢嘅咩?
追求方便,高質(4k),肯俾少少錢就係廢老 tone?
Mox 仲要叫做唔洗真金白銀俾出來(當然背後有其他成本)

淨係提出mox 呢種用 app 開嘅virtual bank credit card都已經唔係廢老果類人會開嘅卡啦

同埋想講睇過啲新聞話好多所謂外國vpn公司,背後唔多唔少都有強國/俄羅斯嘅身影,只不過佢哋用啲咩離岸公司層層覆蓋,建議真係攪 vpn 就自己響 Google cloud ar Amazon 起過外國 vpn server 穩陣啲
連左vpn都話地區有問題
好明顯你隻vpn 唔work, 換過隻啦
你係用shark vpn?好似佢server就算連到都會有d ip係俾abema block左,可以不停試到得為止,或者直接轉用nord vpn
Mox之前開新account係送cash送個now e pass平價引到一班冇mox credit既人開戶,不知幾爽

citibank現有客戶簽800蚊都有張pass,洗乜特登浪費個quota開mox
surfshark d IP比人ban晒啦,Disney +, Netflix果d都跨唔到區
見咁多頁仲未有人提到我用緊既免費vpn就放心曬
lm
我有自己JP VPS, 起咗VPN, 反而比Abema black list咗IP唔知點解?

由於我買嘅平價VPN冇IP換服務, 冇得好似用Linode/DigitalOcean係咁換到得嘅為止,所以都係NordVPN冇麻煩
連個vpn 一分鐘都唔使 有幾哂時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞