卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
你可以擺上Cloud都得

睇圖
喺Android TV嘅 Play Store有VLC, 免費嘅,可以開啓任何network stream, 亦支援讀取m3u file, 只要有link就得, 例如我知道呢度有TV m3u8 link
https://github.com/ChiSheng9/iptv
咁我用script簡單製造一個m3u file比VLC

#! /bin/bash

M3U="github.m3u"
echo "#EXTM3U" > "$M3U"
for i in {1..9} ; do
        echo "#EXTINF:-1,Ch0${i}" >> "$M3U"
        echo "https://raw.githubusercontent.com/ChiSheng9/iptv/master/TV0${i}.m3u8" >> "$M3U"
done

for x in {10..70} ; do
        echo "#EXTINF:-1,Ch${x}" >> "$M3U"
        echo "https://raw.githubusercontent.com/ChiSheng9/iptv/master/TV${x}.m3u8" >> "$M3U"
done

睇圖, 台名要人手改

亦可以用IPTV Pro, 有免費版,限5個playlist 同有廣告,同樣Android TV 嘅play store都有,付費版以前買20蚊港紙,電話同電視機都用得,上面嘅m3u file改好台名係咁

唔知關唔關日本代表出到線事
因為咁多左人睇,所以可能開大左條水喉
我依家都用緊Hamivideo
Sofar都清既 係間唔中窒一下
我買左佢200蚊台幣睇90日
完左世盃可以睇埋英超歐聯
廣告都多咗好多,唔再係嗰幾個喺度不停loop
係香港要俾錢先俾你睇,好多其他國家都係免費
我好似是但上網搵左個台灣電話生成就算
記住Airplay射上電話係唔得 因為都係用vpn
計埋vpn既睇成季英超應該大概5-600蚊一年
佢唔只收錢,仲要係當啲舊客狗咁撚
隔離都有個POST話比左錢都仲要因為啲濕鳩廣告而錯過左一啲精彩時刻
真係CLS公司,貼錢買難受
ABEMA 仲順過nowplayer
Now垃圾服務,淨係識收錢
人地免費每一場啲pre-match/after-match都播得好足
日本代表出戰直頭係貼身直擊
愛上咗影山優佳
佢好sick ball
ameba 電視點睇4k?
ABEMA 冇4k
轉日本vpn 就睇到?
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞