卡塔爾世界盃now tv $1080? 不了 (2)

1001 回覆
77 Like 7 Dislike
唔係呀用app架
我之前電視睇勁濛,電腦同電話睇高清。
我wifi set 返2.4同5分開,跟住連2.4 , 依家電視睇都勁清

不過你ipad 唔知關唔關事
NordVPN係咪用Nordlynx協議?
即係nowe 都好撚慢
係啦,用vpn都係為安全,nord感覺係穩陣d,一分錢一分貨
要VPN才可以...
首先有冇用電腦睇唔一定個個4kmon,有人電話睇4唔4k係電話睇肉眼唔會差得好,你係咁講你要4k咁又唔係人人要4k,你要4k咪繼續睇你既4k係咪想講自己高人一等
咁冇我份,nord好似冇沃門server, 亦唔識人喺屋企router開VPN account比我
尋晚對住bet360比較過, Abema大約delay 15s咋嘛
我都係panasonic,乜都裝唔到,有apple tv,但係airplay又播唔到
屌你都on9 4k睇波返唔撚到轉頭
其實你話安唔安全黎講,Nord都唔係話安全果種

佢同surfshark一樣擺左好多錢做Affiliate Marketing,好多YouTuber都賣佢地既廣告,用佢地個code subscribe既話你比既錢4成係落左去個Youtuber度

d cashback網直頭sub 2年100% or above既cashback,咁佢地點賺錢
俾幾舊有4k 清到仆街又順用vpn又lag又無4k你睇埋我個份
咁samsung smart tv有冇辨法裝到nord
度度睇世界盃都唔洗錢,係香港以為自己高人一等,俾錢都on9
4k比錢無問題
但唔會係$1280囉
冇。

喺router 開 VPN client, 去 https://nordvpn.com/ovpn/ 下載幾個日本server udp嘅ovpn 上傳router,輸入login 資料,三星電視機有browser, 去Abema 網頁試吓睇唔睇得到

setup router vpn client 睇佢講牙石,其他牌子差唔多 https://support.nordvpn.com/Connectivity/Router/1047410562/How-to-configure-your-Asus-router-running-original-firmware-AsusWRT.htm
屌你都on柒鳩
咪講左唔係人人用電視睇囉
你返唔工轉頭咪唔好返冇人叫你返咁嬲做咩姐
有冇人用topcashback買Nord?

買嗰時100%cashback, 而家實際俾得75%
買chromecast
有沒有app 可以看到廣東體育HD的呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞