elden ring 定 God of war

234 回覆
1089 Like 194 Dislike
如果ER贏goty又有人要開post屌ER同ER d 玩家
elden wing 女人係神男人只係凡人
如果10分最難
elden ring 幾多分, 而隻狼又會係幾多分?
我覺得要睇你Eldren 用唔用分身,法術去打怪,如果用ER 其實真心唔難。相反隻狼就無咁多呢D屈機野出現。

ER用分身,法術--> 2分
狼-->7分
ER咩都唔用-->9

隻狼都唔易到... 啱啱買左隻二手... 可能都未必過到
仁王應該係呢三隻中最易個隻?
係 仲要2代識變鬼 又多左對敵手法
淫王2見人玩好似好易,但我自己無過第一代,覺得個戰鬥系統複雜好多,分上中下段,又流轉,又殘心, 又自定武技, 唔係咁易上手,但上左手後就會覺得易左好多......
ER過咗王城咪又係堆怪
啲地下墓穴/ 曠坑咪又係重覆又重覆
不過魂系所以咪唔計
講得咁輕鬆好想睇戰神難度無腦扔斧頭扔死怪
仁王唔歸類魂系,本質係爽game黎
ELDEN RING 有雌雄同體
GOD OF WAR有一大段夾硬拖長既黑人情節
雌雄同體左膠程度>黑人

ELDEN RING勝
手殘人仕爽唔到
點止雌雄同體, 仲有同性hehe洞房
Gow 都分舊版同新版
純引述某連登網友講法﹕「GOWR 劇情比ELDEN RING 好太多」
兩樣野黎架喎
ER逼你全程集中精神玩,打小怪都要
gow可以鳩打左先,打唔贏先入ER mode玩
前期算係既,後期真係無雙咁
Elder ring 敍事手法-> 自己睇攻略
Elden Ring 應該難玩好多?打到天昏地暗,個 dungeon 點行都記得,更加唔好講女武神而家幾出名,係故事弱同埋零散,日後DLC加強故事同出多 300 個 boss 就 perfect
講開放世界Elden ring完全係失敗喎
都唔係世界黎
只係放大dark soul個地圖
劇情都唔可能係ER贏啦
屌ER就唔洗
不過連登啲ER粉係抵屌
淨係個視覺er 已經贏九條街啦 戰神今集仲用緊佢上集嗰個濕鳩第三人稱
ER 由廢柴到弒神抱得美人歸

GOWR 仆街仔同木頭老豆宇宙大和解

講真講2款都正嘢

一個係咁死但係有老婆加分,一個由GOW開始死左老婆被仆街仔撚完,下集以為好返又撚過

角色深度同表現就GOWR, 故事背景就ER

結論:我玩ER死咁多次都冇對住個仆街仔咁嬲
Elden ring 似係打機 上手有門檻, 但玩完可以好撚自豪同人講自己玩魂系遊戲 拎來打飛機 呢個滿足感gow 無得比
GOW 似係煲劇, 但今集除左gametime 多過上集之外無其他可取之處, 先唔講黑女果段拖戲同幾撚悶, 成個"諸神黃昏" 講左幾年但最後交唔到大場面 令唔少人都感到失望

由此可見一定係ER 贏
或者咁講
我同我好多fd都覺得
戰神係好玩但未至於會令人喪玩
間唔中會抖下玩下電話咁
Er係玩到電話都擺低哂唔想理
打通宵打到射埋波再打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞