elden ring 定 God of war

234 回覆
1089 Like 194 Dislike
高難度打完 god of war ,近戰打咗elden ring唔夠10個鐘,發現gow戰鬥系統應該完勝 elden ring
gow打落去夠爽皮,敵人攻擊有紅黃圈明確提示, 敵人起手動作好明顯可以估計到 攻擊範圍, 可以做連技攻擊
elden ring 無紅黃圈,一定要不斷觀察先捉摸到,起手動作比較難觸摸到攻擊範圍 ,一定要有啲耐性, 法師同等級壓制隨時玩爛隻game

我投 gow

elden ring
god of war
要爽皮玩返三國無雙啦
Stray
呃正皮
呃負皮
elden ring唔係sell呢樣
兩隻唔係幾適合比較
elden ring嗰種係魂系,人地開咗個新嘅系去歸納依類型嘅遊戲就代表有人鐘意耐性睇起手,大家唔同類有咩好比
有晒提示我玩無雙唔好?
點解要比較?
gow問題係佢係續集,玩落同上集差不多,唔係咩新野,如果上集今年先出同Elden Ring鬥就應該完勝
好難揀
Elden ring > gowr

Gow>Elden ring>gowr
發現gow戰鬥系統應該完勝 elden ring

見到呢句已經覺得你on9
GOW個戰鬥系統除咗屈數量霸體仲有咩?
爽皮不如示範吓拍片打最難嗰兩個難度嘅女武神/封印戰士支線
打gow 會打到好撚重覆又悶鳩禁又得

Elden ring 真係要下下隻中精神睇對手動作, 距離, 氣, 又唔可以貪刀
格硬塞個黑鬼入去,扣分
橙同蘋果邊樣好啲?
玩咗十個鐘god of war 5其實隻game 同
幾年前隻gow4 玩法係咪一模一樣搞咗咁多年好似無改過嘢咁嘅
講完一段嘢話gow比er好, 但正評竟然係ER
gow 敵人一多就打到燥底根本睇唔到d 敵人係邊度閃出嚟唯有靠d 紅色箭嘴鳩避 難度高個陣想扣得少血唯有淆底係咁掉斧頭削血,而且話晒都戰神打隻普通怪斬斬下都可以霸體打返你轉頭每次斬幾下就要避有d 無癮不過招式方面都幾多連招d 怪少個陣連埋呀仔可以打到佢哋仆街都幾爽
一開波已經可以用火雞 已經差好遠啦
仲要後面再出多把武器比你用
加埋成有七招技比你輪住開
跟住每把武器儲夠bar就可以出強化mode

利申雖然我鍾意GOWR
但我會鍾意ELDEN RING多啲 襟玩好多
ER玩過PVP未 等級壓制我都秒你
gow最多咪贏故事
啲怪同中boss重覆又重覆, 啲大boss一啲挑戰性都冇,越後期越悶
咁都有人吹戰鬥, 只係打擊感比較好, 解謎仲好玩過戰鬥
解謎玩到討厭
elden wing 定 zelder
我自己個人就好憎動作遊戲太多解迷
除左tomb raider
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞