北海道圍爐區4

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
如果係我呢…

28號 千歲 -> 札幌
29號 旭川富良野一天團 -> 札幌
30號 札幌
31號 札幌 -> 小樽
1號 小樽 -> 洞爺湖 or 登別
2號 洞爺湖 or 登別 -> 千歲
旭川富良野一天團係邊報?
google打就見到, 1月1號登別第一淹已經full左,如果森之空庭同澤綠風會點揀?
我見kkday好多daytour都未開番 行程我又未plan實
根本日本妹 -10 都著短裙

同香港20幾度著羽絨冇得比
我由頭到尾都冇 join 過 course, 自己睇 youtube 學的,一樣滑到,當然,姿勢唔會好得去邊

如何有日文 group couse 又俾你報,跟去都諗得過,起碼睇動作,執下,唔太貴

一冇英中文就貴一倍
最凍係二月,大風雪帶人知幾時,我4月時第一次遇過

褲有兩層就好暖,買條打底褲囉

根本我就著香港果d 就ok

唔係一定貴先ok
thx ching
如果食蟹,會係冰雪之門好定蟹本家?

洋腸
搭單問 旭川有冇邊間食蟹推介
你唔係去定山溪咩
而家變咗行大運咁
感謝巴打
黎緊毒遊札幌同函館 好想試ジンギスカン
想問下以上兩間就算一個人去都可以?
我兩星期前先去完Kkday既daytour
大家會唔會12.3同4 號去滑雪 ? 有興趣夾滑雪班既留TG
你諗下會唔會延期開仲好啦。
天気予報下星期尾左右先會落返多啲雪
我睇都有部分地方 但有d地方未開番 再等下唯有
睇你浸唔浸溫泉 我去過幾好 行一round地獄谷都要d時間 跟住比少少錢浸一陣溫泉
熊牧場唔係係登別咩? 登別仲有個海洋樂園
搭單問 會唔會有人9號2世古滑雪?
Day 5 係咩玩法

有冇計過渣幾耐車
東京大阪的風景會更美
想請教下大家,小弟 29/12-5/1 第一次去北海道 total 7日。

如果去主要想體驗下滑雪、溫泉旅館、冰釣,有邊啲地方大家會推介!同埋時間上夠唔夠玩?

因為資訊真係太多,花多眼亂,多謝大家!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞