北海道圍爐區4

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
點解唔買直飛
女滿別 冇直飛的
真係有 不過我岩岩睇左 唔係日日飛 得星期3
Anyway thanks
宜家已經買左 係唔知點搞好
諗住最尾果日行三井outlet outlet開1000 1330離開 1400還車 1430去到機場 1600回程機

3個半鐘行呢個outlet夠唔夠?
諗住第二朝去網走監獄同破冰船 前一晚應該訓北見定網走比較好?北見夜晚係咪仲有D野行下?
有冇執哂,見rera執哂
講得唔好 想指北海道既拉麵
黎緊北海道內陸機,見JA 多數自行拎行李轉機,ANA就無寫,唔知係會自動transfer 行李定要自己拎?
我仲排左last day 去rera 睇黎札幌搵下有咩食算
今年d 溫泉旅館full 到爆,好多間想book 私人露天風呂既都滿哂
想book 坐忘林
有無巴士去阿寒湖,阿寒湖番札幌真係好遠
就算內陸機都要就時間出機場唔快得幾多
唔係有無巴士,係想打有無巴打打錯字
利申:暫時用akan bus 9點搭到4點先番到札幌
唔會淨去阿寒湖囉
我睇佢website 張店舖圖,同埋有個香港youtuber 4月有片講rera 實況
見到好x多間
以前大阪可以拉麵宵夜
唔知札熀有冇
如果札熀都無
旭川,道東係咪唔洗諗
我係早一日內陸機飛訓釧路,之後叫的士去哂d 道東湖景點
的士錢夠我買幾次JR pass
https://twitter.com/gota_kun/status/1598512517730471937?t=fkTFnfuBEXWlaUHoplpZxw&s=19

展望台からの五稜郭ご♪

雪がもっさり積もって、堀の水も少し凍っていましたご
朝6時で−8℃…寒いけど、お天気いいので、気持ちいいですごー

※朝9時頃撮影

#函館 #五稜郭 #企業公式が地元の天気を言い合う
https://akanbus.tourbooking-japan.com/akanbus/v1/index.html#product-detail
之前見阿寒巴士未見到冬天local tour update
偶然發現喺呢度
玩過一次JR PASS, 今次主要內陸機+的士
white pirika 仲未有,唔知係咪無左
咁last day 上午留係札幌搵野行下算
有無巴打有搭過北海道新幹線

其中一站新青森去新函館
無自由席

諗緊到時到步先買飛劃位趕唔趕得切
冇指定席唯有車箱同車箱之間企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞