北海道圍爐區4

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
黎緊二月租左架XV夠唔夠做?
黑哂都要5點
黑哂好平常,揸慢d
一定夠做 重好慳油 係個尾箱好細
我通常 60~70,但過我條友 70 掟彎
揸完咪有經驗
你行上線定下線?上線我揸過,好似冇咁黑
答唔到你
我一月尾去租左部note e power
都有四驅
唔緊要
我得兩個人同4個大喼
原本想租RAV4但無哂
咁一定夠啦 4驅抓地力好多 開左8日冇打滑過
呢幾日道南道央都大雪到仆街咩都睇唔到
唔好介意我再問下
有冇巴打 參加過 日本veltra既一日遊

見超吸引 好多選擇 唔係kkday可比較
Lm
請問日本搭內陸機需唔需要早2個鐘去到機場?
屋企人計劃緊下年4月中去北海道8天旅行,主要去道央、道南,其中一日去旭川一日來回住札幌,主要都係買JRpass搭特急。
行程應該有2種路線,(新千歲入>札幌>小樽>旭川>洞爺湖>函館>札幌>新千歲走),另一條路線係(新千歲入>札幌>小樽>旭川>札幌>函館>洞爺湖>新千歲走)。
屋企人怕函館空港搭內陸機返札幌丘珠空港麻煩,話要早2個鐘到機場,搭飛機又要一個鐘,拎行李又怕慢,所以佢哋好怕搭內陸機。
其實原本打算去程搭凌晨機去東京羽田,之後轉内陸機去函館,由函館玩番上去,但屋企人堅持唔要轉機,一定要直航,咁啱尋日見到有HX直航來回$4000幾左右就決定買直航。
內陸好似40分鍾
Btw hx四月你遲下先再plan
早45分鐘至1個鐘已經夠
一般起飛前30分鐘截止check in
屋企人已經訂咗HX機票,話遲d買可能會貴d,我個人就怕HX有伏唔知會唔會好似UO咁。
我7號出發一個人
你玩咩路線?
札幌 3日join tour之後旭川美瑛富良野小樽各一日
最後去二世古滑一星期雪
我未試過自由行搭內陸機,以前試過跟團去外國搭過幾次,都係預早約2小時到機場,仲要趕到PK咁。
今次帶埋父母去,應該唔敢試內陸機。
JT北斗特急札幌<-->函館要4小時,飛機快d但冇野睇又要早到機場,搭JR北斗特急方便d又可以睇風景,但4小時真係太耐。
想食握群來膳+1
係呀,我哋而家寧願早啲起身玩,因為真係好快天黑
有日本人開高燈,但係我覺得唔開反而好啲,因為高燈照住啲落雪,反而好反光
google map 個路程行幾多km/h
60-70km/h跟唔跟到個時間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞