好心唔好再逼d職員跟住個客睇衫啦

447 回覆
5138 Like 49 Dislike
真 煩到仆街
個D撚屌MARKETING, 分區區頭有撚野做咩, 咪鳩諗D野黎迫鳩D細既去跟囉, 定撚埋晒D ON九RULE以為好撚有用可以爆數, ON七七.
講咗好多年都係唔會變
你死心吧啦
下次如果遇到呢啲只要你keep住問返佢嘢 佢就會自動彈開
最討厭 d 鋪頭成日問有咩可以幫到你

其實咪q阻住晒 出少句聲咪幫到囉
本身見啲衫幾靚,不過太撚煩,通常一入去唔夠2分鐘就走
你估佢好想咁?
其實驚畀人偷野不如裝多幾個cam
咁咪趕客等執一拍兩散囉
完全明白

想講美國個d又係咁,成日自己行入去d衫店純粹想睇下有無野啱,一入去第一步就會有d好熱情嘅職員望住你+行過嚟跟住,瞬間即刻唔想買都係去翻GU同U記算明明自己試自己搵先係最舒服、最chill,先更加易令客仔消費,洗咩人推薦
真 最多同你casual 閒聊 唔會跟實你
傻既咩
啲cheap野唔知咩叫東施效顰
學人地啲高級野咁有職員跟客但又唔明啲客需要嘅根本唔同
有幾高級 普通野
再跟住就即走

個感覺好唔爽

好似一定要買咁
個D撚屌MARKETING, 分區區頭有撚野做咩, 咪鳩諗D野黎迫鳩D細既去跟囉, 定撚埋晒D ON九RULE以為好撚有用可以爆數, ON七七.
隔住個mon都覺樓主好撚毒
我記得之前冇咁chur,好多時都係自己睇
自從佢跟到貼之後就冇乜入去

有次純粹想9行下
行入門口第一句就問:想睇啲咩可以介紹
我答:我自己睇下先
然後仲追住問想睇長䄂定短䄂
即刻調頭走唔撚想睇
你好唔了解女人下
咪就係驚蝕底囉
香港老細諗野係咁
覺得你入來又睇又揀又唔買 好似蝕左咁
咪搵人chur 你買 同埋覺得搵條友chur 住你可以逼到你買
得一個外國車手
上網好多時有色差同唔知size cutting
好多時候 入去睇衫未必係想買

純粹想睇下

但一有sale chur 就一定係走 因為本身冇諗住買

而本身諗住買 就已經知會買邊件 直接就會問你

咩都唔知就入去比人sale 個感覺有啲被劏嘅feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞