好心唔好再逼d職員跟住個客睇衫啦

447 回覆
5138 Like 49 Dislike
成日俾人問,想搵d 咩款
我鳩知點分咩,路過行入黎望兩眼咋
其實d 職員都柒既 夾埋一齊唔好跟住d 客 輪流食埋單既客張單 間鋪業職好 你人工又高左 老世到時知你地冇跟指引做野都落會話你地嫁啦
係香港先興呢一套
外國撚 除非d 咩貴野 luxury 或 車行睇車
先有人主動approach 你
真啊 心聲
仲生存到代表仲有一堆人接受依一套
吓,嗰d妹妹傾多幾句就食得㗎啵
D人去食女落club/建興,我就落衫舖
香港 入d 細舖頭 唔出名個d先係打boss
一入去 你去邊跟到邊
你一停低 係咁同你講呢件好 呢件靚
係咁拎來 比你試
個時仲係毒撚 d sales 係咁逼你試
咁就去試下 其實由頭到尾根本冇諗過要
最尾唔要走人
Sales 塊面黑到仆街 仲話唔要就唔好試啦
明明佢逼鳩我
香港老細做野兩大原則
1. 做得多賺得多
2. 員工唔郁係吞pok
又講得啱 整到好似超級市場咁最好
唔買都會入去睇下
一定人流好高
毒撚係房都要買衫?
一件t 600
你估我想?額頭寫住窮字,成副賊相驚你偷野咋死毒撚
又點啊
毒撚咪上網買囉,依家大牌子上網都買到
唔跟住啲客咪好似u記咁比人亂摷
打仗咁
收工又要用幾多時間執返整齊
珍 一sell我即走
又唔係Chanel Dior洗乜介紹
不過我都明係管理層問題 唔關sales事

利申冇社恐,純粹想要返啲私人空間
有D故意跟住
想你快D離開
真 如果入去揀衫俾職員跟 我都會即走
就算件衫我幾有興趣都係咁話
男女大不同,女人揀衫係鍾意有個人交流俾意見嘅,男人鍾意一個人無壓力下自己揀.

所以請樓主下次唔好再去女裝部揀衫喇,乖乖地返男裝部咪唔俾成班後生仔職員用奇怪嘅眼光望住囉.
事實係有冇chur客鋪頭條數最少差三成
真係摺到咁就唔好行街啦,普通social都咁驚
咁有實物同有得試點都唔同既 愈靚仔靚女 愈身材好先話唔洗試姐
痴線 你八九個職員 全日係咁摺 唔好煩d 客 又有幾驚收工要摺衫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞