好心唔好再逼d職員跟住個客睇衫啦

447 回覆
5138 Like 49 Dislike
係喇,叻喇
我都覺
前排買褲,個高大靚仔後生sales哥哥太好服務,手上個籃俾佢一野抽走左跟出跟入
仲跪係到幫我摺褲腳

勁唔好意思

利申:麻甩佬,非gay
可惜d高層9成9離地撚,唔會明,剩係記得7 80年代d野,然後自己教出黎接位/屋企人皇親國戚又係呢類人做高層,一直都唔會變得到
唔撚睇內文都應該識睇下標題掛
一件水魚夠食日,見到自投羅網重唔收網咩
Aeo dllm
但AE online啲款 門市好似冇?
我買果2條門市都有
係咪要記住啲名先可以喺門市搵得番啲款
返過其他sales工既part time
基本上係睇公司policy, 有d集團就係要求旗下大部分brand既sales都要跟客加sell野個個full time都要跑數
然後就會有d supervisor同店長果d逼pt一齊跑
但好似有d集團uniqlo/hm/zara就偏向計錢係成間鋪計 客都要跟下但唔會將sell野包埋落工作一部分
好似係
唔只睇衫 連個d咩萬寧都係
基本上所有sales
除咗問d貨咩位置
弱智先會問佢地問題
試過細細聲講走啦走啦走開啦你 佢哋會好尷尬咁走開
人工貴
冇咁嘅本錢放幾個員工做濕鳩嘢
你幾時見過u記d 衫摺得晒?
利申: 有fd 做過
其實如果店長用自己個套 唔跟住啲客, 但又跑到數, 咁又得唔得
如果靚女跟又冇所謂既
問題係有神秘顧客
report 差會比上面d膠層捽
所以好on9 唔係真心為客好sell你
只係扮工
依家咩年代 d後生嘅都鍾意有私人空間
但d管理層係唔知唔理睇唔到
上埋01
啲sales係咪驚比同事搶咗張單?
上次去又係咁
話睇下先啦 又繼續問問問
恐怖得過電器鋪,我只敢門口睇,一踏入門口己經成班人招呼你
呢招有效,D職員當左你係渣白卡日日落黎搵佢地傾計,即刻有意無意避開你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞