【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
咁係你問題啫
條友好鍾意無限假設
然去屌人地係啲佢自己假設既情境做得唔岩
姐係你買左件100$既貨唔岩然後兩個月後去退 間公司比返100$你 你會同間公司講而家個價唔同左 你要退埋中間既通脹同匯率比你?
個PO好撚多弱智仔
我估計佢細個有學習障礙 / 係破碎屋企長大
好撚痴線真係
條友假設
sunny會講 「呢件野我最平賣過十蚊 你可以係十蚊個時買 你無單呀 咁我退十蚊嫁咋」
柒到咁仲可以點兜
條友買得nft但竟然冇youtube ac,仲可以一分鐘睇完條片
然後佢又咁岩mon住 一分鐘內覆左
唔係喎... 你當時正價$100入,冇單

件貨早兩個月出面標價$30

依家商家話可以退,你話你可唔可以退足$100?

你真係好鍾意幻想啲情境出黎
不如到真係發生先屌佢地 而家咁樣幻想住黎屌稻草人
真係好咩
成班盲反撚
你用佢nft呢樣野黎屌佢有差價係無問題
但實體產物梗係你個陣買幾錢就退幾錢比你架啦
人地賣方做生意正常一定會有backup知自己件貨賣幾錢 仲要sunny今次要認衰仔一定有退多無退少
咁基本既野郁下你個腦都諗到啦下話
common sense 嚟咋喎... sunny哥哥嘅一貫做法... 你哋自己有wishful thinking 原來emulate 吓原來都係罪嚟
肯退仲想點,你問下屎當真果班
如果咁做 咁搞個退錢出黎把撚咩 你究竟有無用你個腦諗野.........
認衰仔所以一定退多無退少?
有料
咁你繼續幻想人地會行最衰個套 再屌人地係大仆街喇
Given then現實咩都未發生
認衰仔實係想再柒多波 點着多啲火頭 想跌穿四十萬
得得得 你岩 永遠唔好同啲弱智仔嘈 因為無意義
你係u記買咗件tee 1舊水
依家佢話原價/當初買入價退俾你,就係1舊水,無其他option啊屌你佢唔會話你件tee 深水埗賣緊30 就退30 俾你

另外你係咁講無單,無單佢咪唔退俾你囉第一次出街買野?你可以屌佢無單唔退好撚狗呢個point,但乜撚野原價同當初買入價唔同就真係好撚有問題,建議你去讀番中文先再黎
收到風到時sunny直頭會現場收入場費先再比退錢
佢完全活係自己世界,10 條友話佢有問題佢都仲可以係度撐
事實係咁喎如果佢一早俾人踢爆係賣淘寶嘢嘅話,即刻出聲明道歉同埋退款都可以原諒佢依家呢個時候先話退款太遲啦。初頭仲要死口唔認射個波比人話唔知情
你係emulate人地就wishful thinking?
其實你係咪樹根德定creamy咁清楚Sunny嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞