【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
大陸仔 sunny 含撚成日用A貨
真心
真心想翻身繼續拍片作為終身事業
唔同喎
以前我都冇追Sunny哥哥
而家條條追足

佢每出一條新嘅片就有一樣新嘅嘢做錯
好撚有創意好fun喎
真係多重打擊
人衰到盡嘅時候無收入都仲要比人追稅
今日無開門?
唔緊要啦,之前賺過千萬,宜家交返幾百萬稅小數目
你有無諗過係佢地做得衰野太多 現眼報
呢d咪立心不良 心地唔好既結果
YES YES YO 做乜好 冇嘢做呃吓觀眾好無
報應,本身講少啲大話點會身敗名裂,本身冇炎上又點會推上報俾人知道NFT搵咁多,冇上報又點會俾人查佢逃稅
岩哂creampie 呢獲真係出哂名
唔係講大話
呢啲叫誇張手法喎
真咩?佢要貨繼續淘寶整咪得 又平又大量

睇佢呢幾日回收好似唔多人去退 成效應該唔大
https://youtu.be/6GTgN3U1x7Y

智雄落簾呀屌
YES YES YO 做乜好 冇嘢做割下韭菜好無
如果佢只係做樣,退幾多得佢哋知,淘寶做過一批貨扮好多人退,開一大堆退貨單比自己,咁又行唔行得通?
其實退貨條數可以減咩

咁我賺左100萬落袋
再"做假"話比人屌到退貨80萬
(實際淘寶做過一批20萬,拎黎扮退貨用)
即係都賺80萬?當政府傻仔
佢咁撚蠢 會唔會假單d名參考屋企附近例如:big boss
今年賣野D稅包括NFT,下年先報同交,退貨會引致公司蝕錢入賬,就可以抵消今年所有盈利收入
之前未報比人追緊既就唔知有冇影響
咁佢話100%全退咁點
正常唔會做退100%,冇人會信,但將退貨數入多幾倍應該可行,但比人發現要坐監
真係冇諗過條撚樣連退貨都有陰謀
仆街點會唔計到盡 但佢試咋
稅局班友癲架 成日計錯數
如果limited company要做audit
auditor肯簽就得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞