【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
退錢 退咩額應該會引發關公3.0
小小器器咁要人證明買入價肯定比人小到上太空。
人地講乜價佢退乜價又賠到自己破產
洗咩證明買入價
要mint個條友先有權退己經夠做啦
有哂wallet address
二手市場買賣咁都有的退? 包賺嫁咩
佢講到連其他products 都可以退,買盒口罩咁點計?
啲白痴仔諗清楚之後唔憤巢就唯有鳩噏話翻你...

你話唔撚會回翻Day one個標價,佢哋就老屈話你想佢賠埋個炒價先心熄...

再解釋都費事... 冇得再駁就話得啦得啦,最撚清醒係你啦... 你睇吓幾多人入嚟屌柒你?

跟住連自己原本個論述都攪錯埋... 咩原價即係你當時買入價... 賣嗰個點會唔知你買嘅時候用幾錢... 戇撚鳩到爆...

你唔鐘意一個人 佢做乜都會有位入
總之就屌左先講
你玩過nft未嫁
第一手mint 官方有哂紀錄
二手市場你買賣完退條撚咩
賺錢個時唔見你分番啲黎?
估唔到香港仲有你呢個文盲
傻人發現個案
片就現金原價,之後片下面comment 就轉軚話:當初買嘅價錢", 唔係當初佢賣嘅價錢...

你咪睇吓佢點回扣囉,係咪一盒口罩回$128, no question asked 囉... 係就快啲去文具佬到掃貨,$30 入,$128放囉...
仲唔掃30蚊口罩去退128
全部都係垃圾
尋晚kelly鬧得我好岩
我估就係賠當初推出個售價你認為點計
依條白痴橋邊個天才諗架
其實佢地明唔明做咩都冇咩機會番番以前盛勢
靜靜地繼續出片唔理comment搞下online shop賣少貨味算
間studio拿拿臨租番出去
買少d名牌。夠曬生活
咪就係話條撚屌唔會回$128畀你囉... 班傻仔喺上面猛話人哋咪講咗原價囉...

跟住又話原價就係佢當日買入個價... 你當日買入價係$50一盒口罩就回$50...

咁你點proof 當日你係$128入手㗎?跟住佢哋就話:哦... 你想人哋賠埋過炒價...
錢係憑實地搶點解要退
字都唔識打
用現eth 價退
賺差價
同埋分分鐘退錢當日會出 $unny 強勢回歸紀念版nft
即刻eth買賠eth
保守估計 淨賺50%
由當日到依家跌左50% up
唔駛年宵

係退款當日
可以會出埋新公仔 對沖下
用退錢就可以將之前既野洗白?

退錢係義務
但不會原諒
今次$unny咁講:
當初我們做創作是希望為大家帶來快樂,但是我們明白到因為我們的言行不一致,為大家帶來一連串的失望和不快。我希望可以正視自己的問題,為我們做了的錯事,實在地承擔應有的責任
$unny如果用ETH退款,代表佢冇承擔叫班未滿18歲買ETH嘅責任

駁唔到呀?
睇黎以為退錢就仲有得撈
幾有頭腦先會去買依啲人出既nft

100% 為 cap 水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞