【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
都幾正,如果我30蚊執到件貨
條友用100蚊幫我買返,真係無本生利
但我既原價同當初買入價咪又係30蚊,條友中文U
其實都唔洗講啦
你都判佢死刑 佢做乜都永不翻身架啦
你不如直接啲好過

唔洗係到扮清晰
pin this啦
依 D 野難保 sunny 哥哥唔會搬龍門 wor
又唔係未試過講完唔算數
開始spin
樓上兩條傻仔wishful thinking 係回原價,而唔係買入價喎屌...

好啦,你又冇單證明你幾錢買... 咁我Sunny哥哥咪最多會翻文具佬個價畀你囉,係咪?有幾難明?
快啲見工做麥當勞
咁你不如駁到話印度價10$盒口罩丫笨...連登真係充斥好多柒完唔肯認既弱智仔仲以為自己好岩...
段片都叫多人comment,咁個hater咪要搏佢咁多人同一時段留言,都可以揀中係佢一分鐘之內reply?
嗱... 你依家開始反駁緊自己嘅觀點啦... 你話佢會退原價㗎喎... 依家退條撚?

睇清楚自己講乜先啦屌...
其實你講嘢弱智到咁係咪曲線引緊人撐sunny
買入價咪原價囉
你買幾多錢 呢個咪你買既原價 用下common sense喇 係咪前世未聽過退錢

你無單 人地講原價 我估你自己伸報返幾多既姐
屌啲未發生 無人會知既野真心戇戇
洗唔洗假設埋人地有單 到時話張單爛爛地唔退 反正都無限假設緊
ching 你d邏輯都算我見過既人最撚岸鳩個件
我配服
你有無佢啲貨係手?
你係唔係負責退錢果個?
你好似仲了解過佢地咁
佢地係唔係退唔足比你
笑撚死
留返係YouTube算啦佢
同埋賣方點會唔知自己啲產品當初幾錢
有冇人組團淘返Sunny哥哥啲淘寶貨再拎去退
同樣道德,退NFT應該係退ETH定退HKD?
ETH兌HKD 30000時引人入ETH買NFT
今個月ETH兌HKD 10000,下降左6成,想話退返ETH咁話下?
人地都擺埋檔,係咁威咁型就自己去啦
佢應該係想表達有傻仔炒價買返嚟然後拎去退炒價幫佢翻譯下
但真係有人咁做嘅話都幾On9
柒咗就深潛啦 有排你覆呀
班友傻撚咗,唔明呢類回水有差價嘅operation... 解釋都費事... 佢哋太蠢,一啲基本概念佢哋process唔到...

原價可以講做原買入價... 班友語癌...
Me華飛都退唔到炒價嫁喇
呢啲應該common sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞