【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
https://youtu.be/htwnJdizhU8

考慮有人唔會睇片,可以睇文字

內容:
經過多月來的反省和檢討,我們也吸收了很多不同的意見。當初我們做創作是希望為大家帶來快樂,但是我們明白到因為我們的言行不一致,為大家帶來一連串的失望和不快。我希望可以正視自己的問題,為我們做了的錯事,實在地承擔應有的責任。所以我希望退款給對我們感到失望和失去信任的大家,以港幣現金價回收arhoTV這麼多年來自己推出的產品。我明白,今次對付的確遲了,因為希望安排妥當準備好才公布,感謝大家的包容和體諒。

這一次退款會在2022年11月14日至2022年11月20日,下午一時至晚上11時,地點太子荔枝角道149號地舖。

而這一星期我們倆都會在現場,為了不令大家等這麼久,我們準備了網上表格縮短等候時間。大家可以在影片資訊難內找到連結,填寫表格預約自己合適的退款時間。但是如果不想填表也不要緊,可以過來直接到場。我們也會盡快處理你們的退款要求,回收你們帶來的產品。

選擇退款的各位,我很感謝大家給我們機會親口跟大家道歉,亦很感謝大家曾因為我們的創作和理念購買我們的產品。我明白對一個人失望很難一時三刻就改過,但是我們仍會繼續努力,希望大家可以看到我們的改善。而選擇不退款的各位,我們也很感謝你們一直的支持和信任給予我們機會去改過和進步。無論你們的選擇怎樣也好,我們也會吸取今次教訓,將來會做得更好,多謝各位。

錢都退埋,仲針對佢哋做咩
唔原諒,錯就係錯

NFT 都應該有得退?
From 隔離post
好奇有冇人真係會去退
正評負評可唔可以搵人講下點解
應該都係人少少就退, 人多就唔肯喇, 有心退咪公開講就得.
網軍PR?
用現價計定買入價計先
eth跌咗幾多啦喎
可能成個禮拜都只係會得幾個人
始終唔知現實係咪真係咁多人憎佢哋
反而支持佢哋嘅可能會去
講句
到時靠屌佢哋為生嘅youtuber 可能會走去挑機
Sunny :
連FTX 都破咗產
多人退反而唔驚,有限錢,起碼Keep住有人氣,仲可以有機會真人懶有誠意咁鞠躬道歉,拉到一個就一個。佢哋最驚係完全冇人理,冇人提冇人講,慢慢消失。
無買過啲垃圾 要點原諒?
應該有好多人會走去八
係咪即係佢既所有野都可以退
睇唔明 係咪原價回收又唔講
屌柒咗 原來有講
就算佢地再出返來拍片,應該人氣都大不如前
轉行把啦
支持你去退
隔離post有巴打講得好岩
貪字得個貧 中哂
有幾耐風流有幾耐折墜
應該係博啲人唔想/唔敢親身去退or無睇到片唔知而最終少人退但又賺到肯退嘅光環
講真 網上退訂/屌佢哋就方便 親身就未必會
退錢只係手段,目的好明顯啦,想起死回生,用有限錢換返長遠收入。人格本身係衰係賤,邊有可能會因為一件事就會改到?拍戲咩,現實世界點會有人長時間呃人,俾人踢爆之後再真心反省再改過,而唔係另有目的? 真心改過應該係回水再收山唔再做嗰行先係真心改過。你係呢一行呃人,呢一行收山都好合理啦。
係原價 係我打漏隻字
退完可以當無事?咁打劫完人還錢當無數?女女女完了返d精出嚟就無事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞