【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
唔係豪哥哥個ex嚟咩
樓主pin this
真正走下波係拍vlog搞小圈子日新護照嗰陣,真正露底冇晒底線係講過唔算數為咗抽水返大陸拍喜茶海底撈,真正俾人覺得佢賤因為西多心咗佢條片個留言寫咗sunny就搞鳩人,結果經歷咁多嘢班護航狗先係最大輸家食炒價淘寶垃圾貨
人哋約酒店隻揪咁威,你一條友入佢黑房講就係退錢,點知條癲佬做得出啲咩
其實日新唯一翻身方法係搞返音樂channel,大把人因為史前音樂創作先會訂閱,你柒到咁一定大把人退訂,啲瘀血本身就係撐你啲敢言講社會議題嘅音樂作品,巨大化買名牌咩人都做到啦,寫原創音樂先係日新自己啲作品嚟
反而土共西多擺明車馬奶共都冇咁燥
除咗聽佢講野「痴脷根」同講野冇高低音辛苦D之外
都唔算好大問題
可以照出,但預左同castify呢d合作都唔會再有,唔理佢扮黃定真黃啦,本身黃就已經少廣告商搵合作,連呢d都冇埋既話拍黎做咩

係香港好難淨係靠views數就賺到錢
Creamy 唔露出胸部就唔原諒
原諒sunny哥哥了,作為男人肯認錯還錢真係難能可貴
唔係齋退nft
連一路以黎嘅product都可以退
尊重
坐到死老豆咁
由佢執柒左佢啦
bump
連佢身邊D朋友都搞埋
想發大黎做,要錢好正常,集資又好cap水又好都只係個講法
但係屌佢老味,講到自己好有大計,好多準備,q&a一野就露晒底原來成team人都烏下烏下冇人知發生咩事咁款
之後無啦啦又彈個咩有會計師同大律師傍着
咁樣launch project真係癡撚線
諗住cap撚左水先
想求鳩其整左on9 flash動畫就呃鳩班小雞學入局
真係on9
日新條氣唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞