【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
得把口,退左訂未?
仲449k呀
唔覺得,果班咪又係匿係後面抽水屌
條友d文字笑撚到我癲完全唔聽人講野
自己覺得係咁就咁所以話真係佢地班人係純憎Sunny 但你憎都憎得有腦少少
所以上面(定隔離po)咪估佢近排投資失利先被逼行呢步
case study有啲咩要吹 以前啲功課鳩起上黎,campus canteen都可以做case study

事實就係sunny creamy團隊賣nft吹到好大計劃好多準備,點知係樣樣野都收皮,自己挖窿點幫呀

你咪出面開個post「張敬軒賣nft正仆街!偽黃可恥!英皇正仆街!正義高級連登仔發聲!」冇人阻你架喎
誠信破產左喇
如果呢鋪可以挽回形象
長遠可以繼續拍返片 / 接廣告
肯定值啦
屌!又柒一獲
個痴線佬
其實佢係生得衰定點,睇佢講嘢個頭側側地向上好撚得戚咁
有咩好駁
因為受眾唔同囉
張敬軒班fans成年人黎 sunny果班細路黎
仲要張敬軒背後果間係英皇 佢NFT承諾既服務抽飛預飛 線上音樂 獨家歌 全部都係可行既
sunny只係一個香港youtuber仔 搞開拍片搞年宵賣衫 而家同你講搞日新樂園 虛擬展覧館 線上畫展 咪姐係吹得就吹

等同於譚仔賣NFT 同普通街邊一間細餐廳賣NFT既分別一樣 你power夠大咪冇問題 你冇power既又吹到咁大咪比人笑鳩你囉
但條片應該柒咗講原價,不過都係唔明點解佢堆垃圾會有人買
自稱黃到金,靜靜雞淘寶
擺明為年宵鋪路啦
而家退錢 到時年宵又賣淘寶嘢
大把小學雞排住隊送錢佢使
下 自稱黃人唔用淘寶野 結果比人踢爆淘寶野 姐係呃wor
呃完你 退返錢=無數? 咁做老千都幾好wor 呃到你就輕鬆賺幾倍 呃唔到退返錢就算輸成本姐
淘寶官方都識講假一賠三黎比個信心消費者啦 你咁撚大方假一賠一就算數?
大把人食完M記當無件事啦
用隻眼睇下M記每日幾多後生仔女去食
玩到咁大
柒少陣當幫忙呢好無
食M記當冇事係消費者自己既決定wor
而家係消費者一心支持黃圈唔想買到淘寶野 所以幫襯佢 結果發現原來比人呃緊幫襯緊淘寶野
一個明知而去做 一個唔知比人呃 咁都可以拉埋黎講? 打手咁既水準都走黎護衛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞