【整合】Sunny 宣佈下禮拜親身退錢

710 回覆
2355 Like 1267 Dislike
入面咁多人企係度既
個樣仲兇神惡煞
果單野諗起都好笑跟住比人拉左
睇到一半好撚尷 頂唔緊
聽日再睇
救KK園區果個係因為屌民進黨政府,緊係有1450群起而攻之
成個靈堂咁
左邊果三格野拉出黎就係...
入到去燈光同擺位都似靈堂
退完錢仲要即鞠躬講對唔住
又真
到底口罩可唔可以退之前見到40蚊盒
買返黎,賣比佢
果幾十蚊 佢照退啦
人地一個年宵都執成千萬啦
之前喺其他po都有講過
到而家都覺得佢想贏ashly
愈黎愈鐘意假大胸
打扮又轉晒自己carry唔到嘅打扮 同原本兩回事

ashly而家結晒婚女又生埋 尼克一家人錫到佢燶
仲未生尼克已經買十幾萬港幣野比個女
就算佢地都有買名牌(eg: dior crossover BB車, Hermes, Rolex)
亦有會有嘅女方拎男方卡任買亦有買野嘅片
但真係冇佢地果陣土豪炫富味淨識買名牌
拍得幾好睇會想知之後又會去買咩
試過ashly係去買普通文具貼紙,sunny佢地會咩?

creamy只係得啲唔值錢嘅袋
(佢揀嘅又真係可以全部唔值錢先好撚野
sunny之前又講未諗結婚 輸幾條街
又間唔時比人拎ashly外形同自己比較
佢見作為sunny ex嘅ashly撈得咁好就更想表現自己有幾掂
但ashly有賣衫有做美甲搵到錢 自己有業配
佢就只可以靠痴sunny拍片

當然可能係我腦補太多嘅
亦有常見嘅女方拎男方卡任買野嘅片
1999左自膠
想贏洗咩咁麻煩,幫阿薯姐姐個女染DNA發現係日新種咪贏撚咗
係佢嚟佢拍咗片好耐
一鋪清袋
個陣又幾正下好過而家
其實兩條柒頭平時講少啲大話都已經少好多反彈,有啲賤人本身理直氣壯,同樣有人反鳩啲賤種,亦都仲有人肯護航話佢哋本身係賤,但你呃鳩人猛開空頭支票就實俾人追到天腳底,大話就大話鳩吹到誇張表達手法,唔通件嘢本身來佬貨又會突然變撚咗國貨咩
瞓左冇睇 有live條片未
因為條片濛姐你睇返captv啲片就知佢從來無正過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞