我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 42 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
15k list有冇推薦
你會玩咩解析度同hz先
想問下FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0隻牛幾時會有
有 轉頭上架

不過我的確冇幫人整貼紙
黎緊了

不過i9應該遲多一星期
等你

自己有13代cpu可唔可以拎粒u俾你砌
其他motherboard/gpu/psu/ram呢啲喺你到買咁
可以既.不過aorus master 要等一等.可能月底

TUF 3080會快d有

底板我都係建議aorus elite

機箱的話.你可以用500 DX.散熱好d

Cooler.可以轉水冷c240
呢個近期比較少人等

反正大多數都係等緊12月amd卡
買咗 但裝完長著cpu個debug燈 係咪應該cpu有嘢? 檢查過針冇問題同埋重新裝過一次cpu

中間試過入到一次windows 但行time spy去到cpu test行唔夠2秒即刻error咗 其他game例如apex嗰啲直程大廳都入唔到

板:z790 arous elite d4
u:13700kf

唔緊要.我都覆左你了
那隻吸塵機電腦除塵好用呢?
等緊行貨
想問下 本身用緊amd 5600G 想加display card 會唔會好on9....
火牛得450W...
幫人整埋我諗你要請多d人先掂
悠二大哥 想砌部機
請問下面咁樣ok?
單機game , 多開模擬器多
1 x Intel Core i5-12400F BOX
價錢:$1,430

1 x MSI MAG B660M MORTAR MAX WIFI DDR4 Micro-ATX
價錢:$1,579

1 x Kingston Fury Beast 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$1,250

1 x [11月優惠]Kingston KC3000 Series 2TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,520

1 x [10月優惠]MSI GeForce RTX™ 3060 Ti VENTUS 2X 8GB GDDR6 LHR (可單買或砌機)
價錢:$3,280

1 x [11月優惠]FSP Hydro G Pro Series 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$849

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,646
https://www.faroll.com/customize#Mjg5MSwyOTg2LDMzMDQsMzgxNiw0OTYxLDUwNzIsNTM2NCw1NTQ4
Lian Li Lancool 205 同 216已可預訂.月底到

已上架
已上架
你唔急可以等下下年1月non k i7 13代既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞