我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 42 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
除左上面既list.仲有其他Post慢慢睇.如果咁都叫推得多

咁我冇野好講
想問下悠二兄 I5 13600K 你推邊塊板 性價比高?
ATX板+64GB RAM
IF 板+RAM 3.5K 4K 4.5K 可唔可以都幫手推薦下 純粹睇效能同性價比
呢3個價位有冇得比我參考下麻煩晒
可以

搵客服加
咁唔會影響手感咩
加張display card咁你會玩咩解析度同hz
zotac 4090 amp extreme airo幾時有貨
無乜概念,已經十幾年無用PC 打機
3060TI 夠唔夠用?

又如果唔打機,揀邊個cat 嘅list 好?
悠二 請問221024000297242 幾時會送?

同埋4090聽講燒線問題好嚴重下
I see,咁當11k打機剪片list 呢幾日訂幾時會到 要埋+80
如果砌13700k + rtx3080/4080
底板揀msi z790-A係咪都ok

同埋想問依家砌機砌ddr5抵唔抵
見啲人都係話d4 d5打機表現差唔多
想知會推咩u
64gb ram 11k好難啲撳到
點都突左出嚟
你一定要砌amd?

我建議用返Intel
收到了
想問你地機箱係咩 咁型棍
唔敢講

我當然希望唔會
入我group問
好 唔該你先
如果呢條list 比哂錢
大約幾耐會送貨(因為有d急)
自取會唔會快D?
爬過文 mon好似自取比較好?
感謝 麻煩哂
不過3080白色真係冇...........

定其他白色.張卡算
主要打3A類遊戲1080/2k 120hz, 如果之後再加張7800xt會唔會有問題?

同埋如果唔想要透明側板同想要好啲既散熱風扇同機箱有咩選擇? 麻煩晒

1 x (預訂) Intel® Core™ i5-13600KF LGA 1700 Tray 行貨 (需連同Z690或Z790主機板一同購買)
價錢:$2,399

1 x [11月限量優惠]GIGABYTE Z690 AORUS ELITE DDR5 ATX + Kingston Fury Beast RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C36 (送FSP G PRO 1000W 金牌)
價錢:$4,098

1 x [11月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$749

1 x Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$739

1 x [10月優惠]Thermalright Frost Commander 140 CPU Air Cooler
價錢:$425

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,490
https://www.faroll.com/customize#MzI1Myw1MDcxLDUyODgsNjAzOCw2MTQw
油二有冇機會收到新A卡
收既意思係咩先

media sample?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞