我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 42 ) - Yujihw 重生了 新砌機List 新開箱評測文 13代已出

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
VK E360水冷上架了.月底到貨.可以預訂了

13600kf 用邊塊z690 itx推好
想要ddr4

定都係12600k/12700算
配b660i
你想既都可以

好似車咁 好多人都會貼貼紙
你老味 死黑店
1 x Intel® Core™ i7-13700K BOX 行貨
價錢:$3,499

1 x MSI PRO Z790-A WIFI LGA 1700 DDR5 ATX
價錢:$2,299

1 x Kingston Fury Renegade RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C32
價錢:$1,880

1 x WD Blue WD20EZBX 2TB 7200RPM 256MB 3.5
價錢:$419

1 x [11月優惠]Kingston KC3000 Series 2TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,520

1 x (預訂) [11月優惠]Gigabyte AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER 10GB GDDR6X (缺貨)
價錢:$5,699

1 x [11月優惠]FSP Hydro G Pro Series 1000W 80 Plus Gold Fully-Modular 砌機減$50
價錢:$1,099

1 x Be Quiet! Pure Base 500 ATX — Black
價錢:$539

1 x [優惠]Be Quiet! PURE ROCK 2 FX ARGB CPU Air Cooler
價錢:$299

1 x [10月優惠]MSI Optix MAG274QRF 27" 2K IPS 165Hz G-SYNC Compatiable Gaming Monitor
價錢:$2,599

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $19,932
https://www.faroll.com/customize#Mjc4NywyOTg4LDM3MzcsNTAyOCw1MDcyLDUxNTEsNTU4OSw1OTU3LDYwODAsNjE3NQ

暫時係咁
睇下4080出個陣會唔會降價可能會轉

咁砌散熱好唔好 風扇會唔會好嘈
另外個箱隔唔隔到貓毛?

會玩雙mon 2k+1080 144hz
想問下同gl360比會唔會勁好多?
我搵下先
想問下幾時會放i5-13600k上架?定唔會賣
應該可以既

唔識整啦 廢事煩到你啦等我學下點整再睇下點買貼紙癡上去
有無人等緊40系70 60卡 先一炮出機? 年尾仲買8nm卡
街價26x0,你自己想點解無
試下傾下先
下星期上架了

行貨終於到了

而家出面個d全部水貨黎
悠二巴我係隔離硬件post個個,費時阻住個邊所以翻黎呢邊。呢兩日返工忙冇上連登,睇唔到你回覆叫我聯絡客服
我砌呢部機之前剩係上過你砌機網同連登睇過下,所以新手唔知原來有問題可以搵你地,以為張顯示卡壞咗要自己拎去聯強代理到保養
想問下是咪wtsapp你地法奧就得,同埋是咪仲有得保養
Btw講翻聲sorry先隔離post無心抹黑,純粹又壞卡唔知可以點做
係咪因為Amazon做緊優惠 ,依家k同kf同價

定加多幾舊換i7好過? Sorry唔係好熟依啲野
用緊c360但又唔多想淨係為左個mon換再睇下評價先
自己on99買咗塊msi pro b660m-a同13代cpu先發現冇BIOS Flashback功能
利申:唔係喺法奧買嘅,自己部舊機係1150腳
好彩搵到悠二巴仗義出手update塊板
唔係就連機都唔使開
多謝悠二巴

咁啱有少少嘢要買佢畀埋discount 我
13900k係唔係一齊到
你好 係呀 搵返我 你tg左我先

我見你講個時已經好想你搵左我先 我好想幫你 不過真係唔知你訂單編號點搵你

你tg左我yujihw pm先 我會幫你
第12代 Intel® Core™ i5-12400
16 GB, 1 x 16 GB, DDR4, 3200 MHz
512 GB, M.2, PCIe NVMe, SSD

dell 呢個價做長者機 4899係咪無得輸??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞