[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
其實download唔同區版本要點做?
我係咁做,但覺得好煩,係咪有啲step係多餘?

轉本體語言>轉地區>開新user>開埋新nintendo acount揀想要嘅區 >上eshop download

轉本體語言>轉地區>開新user>開埋新nintendo acount揀想要嘅區 >上eshop download

開新user>開埋新nintendo acount揀想要嘅區 >上eshop download

開新user>開埋新nintendo acount揀想要嘅區 >上eshop download

thx
預備好未
預備好未

瞄撚準左
等玩前夜祭
等陣新手比人虐唔好係到呱呱嘈

已看開

試射已經玩到灰lol
未玩過
預左俾人射到一面都係
未玩過
預左俾人射到一面都係

同路人
上次testfire俾人射到無地自容
未玩過
預左俾人射到一面都係

同路人

未玩過
預左俾人射到一面都係

同路人

冇所謂啦
入到場是咪會自動安排隊友?
各位玩開party game o既老任玩家,
準備接受洗禮未?

我好興奮呀!我好興奮呀!!
未玩過
預左俾人射到一面都係

諗緊買唔買 未玩過
驚對戰game 玩幾場就悶
點解我簡綠隊但我隻人個頭變左粉紅色-.-
未玩過
預左俾人射到一面都係

諗緊買唔買 未玩過

等2手, 大把大放

=.=
未玩過
預左俾人射到一面都係

諗緊買唔買 未玩過

等2手, 大把大放

有打電腦模式

=.=

我依家簡部機佢都話我選擇左綠隊嫁WOR- -唔會係話我要打邊一邊咁ON9呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞