[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
會唔會有偷跑

[https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/14/180126_b5f80939859f79c59118e9bf193f4aa6.jpg
玩緊

黃金買?

屌 買書送特別卡盒

仲以為真係咁快有

遮住右上角就完美
sor post錯
會唔會有偷跑

[https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/14/180126_b5f80939859f79c59118e9bf193f4aa6.jpg
玩緊

黃金買?

屌 買書送特別卡盒

仲以為真係咁快有

遮住右上角就完美

特典盒J出血

係大post見到
係咪即係只要有500kbps左右就穩定連線?

要睇埋 network latency

最緊要既ping完全冇提過
會唔會有偷跑

玩緊

黃金買?

屌 買書送特別卡盒

仲以為真係咁快有

遮住右上角就完美

特典盒J出血

原來係game卡盒,FB見到代購先知
有冇巴打用緊pccw8mb 打switch上網連有冇問題?

準備入手switch同埋寬頻都係準備轉 用緊csl 4g

巴打都用CSL就岩啦,我而家都用緊垃圾CSL,玩唔到SWITCH。

有冇人知係咪淨係得SMT玩到SWITCH,CMHK得唔得?
準備出左SPLATOON 之後轉走個CSL,見CMHK有個PLAN 10GB全速+384K $128+18好抵玩。

巴打都用CSL就岩啦,我而家都用緊垃圾CSL,玩唔到SWITCH。

準備出左SPLATOON 之後轉走個CSL,見CMHK有個PLAN 10GB全速+384K $128+18好抵玩。

上網睇csl plan每個月加幾十蚊就可以玩到switch但我本身斷線到仆街
想請問一下歐版eshop 應該揀咩地區,thx
其實呢隻game 未知NAT D連唔連到線
3DS芒亨得架下
3DS芒亨得架下

Pccw 8mb屬於nat幾?

上網睇csl plan每個月加幾十蚊就可以玩到switch但我本身斷線到仆街

不了,本身用緊係寬頻送既免費298 6GB PLAN。比88個月夠我HKBN 78 5GB了。

不了,本身用緊係寬頻送既免費298 6GB PLAN。比88個月夠我HKBN 78 5GB了。

睇返csl nat加左都係低 你岩
Hkbn 5gb玩到switch連線幾耐?

如果淨係用嚟 download demo 就英國

如果淨係用嚟 download demo 就英國

thx God巴
正正就係諗住聽日試玩
想問連登仔玩咩版本多

好似有個poat 投緊票,可以參考下
3DS芒亨得架下

連落switch度咪有得睇
3DS芒亨得架下

連落switch度咪有得睇

因為我屋企用緊csl4g 如果冇特別大問題就轉pccw
SMT今日連黎打孖車都冇乜問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞