[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
用地拖都係用炸彈推線
痴線架,抽到斜路場,全部隊友用雙槍,對面全部用地拖,全場俾人壓到去門口攻唔到出去

地拖屈到傻 招自爆op 到

地拖要睇場
斜路場真係屈到裂開
另一個反而會俾雙槍同狙屈
有好有唔好既
想問 有無得試玩下
對戰game 驚好快悶同唔啱玩
想問 有無得試玩下

去e shop dl,你仲有個半鐘可以試玩
想問 有無得試玩下

而家咪試玩
POP 8183 1176 6134
睇黎會買 好岩玩
但1果陣呢陣game hit 左幾耐?

由出hit到依家
係香港台灣少人玩感覺唔hit咁解
日本美國都好hit
pop -1
3554-7450-5909

玩到手指痛
我鐘意隻game幾慳電

玩左個幾鐘已經得返32

已加
fes係乜野黎
有冇老手可以整q&a
我鐘意隻game幾慳電

玩左個幾鐘已經得返32

四點玩到啱啱15% 開始叉
想問 有無得試玩下

而家就係
莎莎唔玩??
痴線架,抽到斜路場,全部隊友用雙槍,對面全部用地拖,全場俾人壓到去門口攻唔到出去

地拖要睇場
斜路場真係屈到裂開
有好有唔好既

斜路又窄又長又冇位避....

已加

added
發現舊場右方平台距離中心部分短咗易跳咗
pop -1
0959-7678-6467
pop -1
3554-7450-5909

Splatoon 常見問答

Q: Splatoon 2 有無分區?
A: 初代裡面,正常遊戲唔分不過Fes分區(呢次試玩就係Fes),Fes係初代遊戲裡面每個月1~2次,每次24小時嘅同伺服器玩家對抗活動,唔同伺服器會有唔同主題(有時仲會唔同日子搞),例如初代裡面,美版會有變形金剛博派vs狂派,日版會有明治蘑菇山vs竹筍鄉,詳細可以參考英文Splatoon wiki:https://splatoonwiki.org/wiki/Splatfest#List_of_Splatfests
今年三月底果次正常遊戲模式嘅試射會就係冇分區嘅

Q: 體感控制可唔可以閂咗佢?
A: 可以但係唔建議(高手一般都會開),想閂嘅話過完新手教學、去到主城之後㩒「X」→「設定(オプション/Options)」→「鏡頭設定(カメラオプション/Controls)」揀一個→「體感操作(ジャイロ操作/Motion Controls)」

第一頁係咪冇人睇架
一般高手都唔會開囉
點解人地啲投稿咁靚既
睇黎會買 好岩玩
但1果陣呢陣game hit 左幾耐?

由出hit到依家
係香港台灣少人玩感覺唔hit咁解
日本美國都好hit

想問下鈄路場 射顏色粒野有咩用

地拖要睇場
斜路場真係屈到裂開
有好有唔好既

斜路又窄又長又冇位避....

岩岩用地拖壓到人地得番3.X %
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞