[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
有冇巴打會打埋陣間嗰兩場?

諗住試哂日美歐SER既連線質素,決定買咩版。

而家唔係行緊P2P 咩?

Ny~~
我係Pessimist 記唔記得我

LS?
其實開體感會好d?
無開體感都覺得好似好難描準人

我一定熄
好難控

街玩會變傻佬

開體感難玩到癲 手都fing 到痺哂

你唔洗轉轉畫面都用架嘛,體感係要黎比你描架咋
轉畫面用返右邊粒掣,覺得上下定位唔舒服就用y掣較返

Ny~~

LS?

係呀
最近點呀 有無咩game一齊玩
今晚歐版cake徵人

Ny~~

LS?

係呀

sem break 緊
有冇玩overwatch 呀
今晚歐版cake徵人

求carry SW-5640-3003-8150
好鍾意呢d畫風

好鐘呢種畫風再配啲型型哋嘅fashion+rock bgm

Ny~~

LS?

係呀

sem break 緊

最近無打機呀
好玩? 你玩PC定PS4

原來你仲讀緊書

件KEN SIR 見3次輸足3次

Ny~~

LS?

係呀

sem break 緊

最近無打機呀
好玩? 你玩PC定PS4

原來你仲讀緊書

year 1 咋
pc jj
體感用o左三十分鐘後,慣o左會勁過唔用

呢個真,開頭唔慣,玩落幾好用。不過要將敏感度較-5。

我有睇佢直播

我有睇佢直播

早知過去踩場啦,連輸比我地3次
有無巴打可以教小弟點同fd 同一房

求教學,一陣想同fd 玩歐版

我有睇佢直播

早知過去踩場啦,連輸比我地3次

咪係 我都好奇怪 好似見過呢條友好多次...
新手pop玩咗最後半個鐘
被carry keep住贏

唔同色係咪唔可以組隊玩
新手pop玩咗最後半個鐘
被carry keep住贏

唔同色係咪唔可以組隊玩

有活動果陣先分色

Fes要4個fd喎
到時揀Team唔好揀solo就得
用掃把 no need體感 變曬自己色好爽 0.001都唔放過 一定要填滿
用掃把 no need體感 變曬自己色好爽 0.001都唔放過 一定要填滿

逼死強逼症
Lm

Fes要4個fd喎
到時揀Team唔好揀solo就得

一定要?唔可以Random組?

逼死強逼症

全滿先爽
其實好多人一開始就沖左出去 屋企位好多冇上色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞