[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
等週六吞pop打機

Pop ?

語帶雙關

咁...咁...
吞rock
睇完都亂亂地
祭典期間 分區
正式launch 其實switch id 轉區就可以轉唔同區

咁樣理解岩唔岩

祭典應該係跟game 黎分
demo 試左日版美版game 用同一個id, 都係跟game 版本黎分Fes
所以正式個時好大機會都係咁分, 要玩曬兩邊就要買兩隻game la

下年online服務開始收費仲要比兩份錢

美版demo好似可以用日ac開game
睇完都亂亂地
祭典期間 分區
正式launch 其實switch id 轉區就可以轉唔同區

咁樣理解岩唔岩

祭典應該係跟game 黎分
demo 試左日版美版game 用同一個id, 都係跟game 版本黎分Fes
所以正式個時好大機會都係咁分, 要玩曬兩邊就要買兩隻game la

下年online服務開始收費仲要比兩份錢

第一次玩老任d 野
真係好on9 🙈

Fes theme有版權問題
一早訂左同捆機
但係有冇人知入面隻驚係日文定英文
一部機兩個 A/C ,每個 A/C 揀一邊,到時想點 join 都得

咪on9

今次啲野帶唔到落正式版,有咩所謂
一早訂左同捆機

訂就跟日版
一早訂左同捆機

訂就跟日版

thx
一部機兩個 A/C ,每個 A/C 揀一邊,到時想點 join 都得

咪on9

今次啲野帶唔到落正式版,有咩所謂

轉黎轉去, 打多鋪好過啦
留名
無知一問 黑肉係咪pop陣容? 白肉喺rock?

根據官方twitter既宣傳可以咁講
冇訂驚係咪要食炒價
買日版
廢時遲到online 要俾哂兩個區錢
買日版
廢時遲online 要俾哂兩個區錢
冇訂驚係咪要食炒價

信用卡買
冇訂驚係咪要食炒價

信用卡買

虛擬版?
有冇巴打知邊到有得訂呢部 SPLATOON 2 同梱版主機

一早截哂訂

你可以去日任官網訂呢個紙皮箱
到21號係香港買綠紅joycon就搞掂

有心買就早啲啦 下星期就出啦
睇左蝗網有編文,是咪烏賊同章魚係死敵?
咁點解二代偶像係烏賊+章魚既
https://cowlevel.net/article/1886996
https://cowlevel.net/article/1886996

睇新故事點解釋啦

睇返解說是不是代表アタリメ司令已經死了?
因為新一代是ホタル...

有心買就早啲啦 下星期就出啦

上星期打電話問細鋪同大鋪,但都係回覆冇得預訂。
之前以為得日本限定發售,見到蘇寧eshop 果個$4291套裝先知香港有得預訂,可惜發現個時預訂名額已經full左

睇新故事點解釋啦

睇返解說是不是代表アタリメ司令已經死了?
因為新一代是ホタル...

如果hero mode主持npc仲係佢做會好悶
splatoon呢種風格既game我覺得應該唔會出現角色死亡既描述/設定
應該老左退休姐
新人留名
未玩過第一集
超期待

到時肯定好多人亂玩一通

利申:都係未玩過第一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞