[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
留定名等玩

未玩過有咩野要注意揀左rock同pop之後仲有冇得轉

眼殘 見到頭post寫左不能更改

其實刪左 save game 重新來過應該可以再揀
留定名等玩

未玩過有咩野要注意揀左rock同pop之後仲有冇得轉

眼殘 見到頭post寫左不能更改

其實刪左 save game 重新來過應該可以再揀

睇完都亂亂地
祭典期間 分區
正式launch 其實switch id 轉區就可以轉唔同區

咁樣理解岩唔岩

祭典應該係跟game 黎分
demo 試左日版美版game 用同一個id, 都係跟game 版本黎分Fes
所以正式個時好大機會都係咁分, 要玩曬兩邊就要買兩隻game la

下年online服務開始收費仲要比兩份錢

第一次玩老任d 野
真係好on9 🙈

又有咩咁on9 正常都唔會打晒3場fes

正版fes開足一日多啲 打到你唔想到都得

只係 fes 先會分開場,平時 splatoon2 online game 全世界都可以 join 唔分區 (好似係)

Fes 只係一兩個月先會發生一次 (好似係)
咁買美版GAME用日服開
FES時間係跟美定日?
LM,打住1等2
LM,打住1等2

btw有無歐版組隊 無friend陪打歐版
有沒機會偷跑?
LM,打住1等2

試玩會歐版
LM,打住1等2

試玩會歐版

試玩歐版求組隊
屌 15 16號唔係香港
玩左開頭個教學已經覺得好難操控
第一次玩 入左綠隊
你地會唔會開體感玩?

體方便 易用 同埋準好多
過左一開始個適應期就得
有無港版
有無港版

港版即係日版
隻game 既語言係跟機定set 死左冇得轉?
做完教學揀左黑肉
做完教學揀左黑肉

你真識食
部機借左俾frd 15 16無得玩

佢就係問你借黎玩SPLATOON
Lm

仆街仔fd
日版pop
美版雪糕
歡迎組隊
新手無任歡迎,輕鬆打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞