[Switch]Splatoon2 [1] 15/7前夜祭開催決定

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31587&snA=1784&tnum=1
冇玩過第一集, 係咪仲有好多謎未解? 仲有冇其他伏筆??

例如:
死剩種既肥貓點解會多左隻細貓?
Callie 究竟發生乜事會人間蒸發?
點解會有オクタリアン做左idol?

好想快d 出玩story mode ar!!
有冇pop組隊 想搵老手組隊

日版已夾FD

歐美版CAKE
有冇pop組隊 想搵老手組隊

我可以呀 應該
Splatoon 2 前夜祭 demo v1.0.1已出
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=31587&snA=1784&tnum=1
冇玩過第一集, 係咪仲有好多謎未解? 仲有冇其他伏筆??

例如:
死剩種既肥貓點解會多左隻細貓?
Callie 究竟發生乜事會人間蒸發?
點解會有オクタリアン做左idol?

好想快d 出玩story mode ar!!

1代其實無咩故仔,
喺個世界觀設定好,
2代希望佢多D筆墨講啦

還我アオリ
留名
lm
留名
已選pop
你地上amazon買日水定係買日行?
同埋你地用pro制定con制?
留定名等玩

未玩過有咩野要注意揀左rock同pop之後仲有冇得轉

眼殘 見到頭post寫左不能更改

揀左rock
留定名等玩

揀左rock

又鳩問問 rock pop係online玩分team姐
offline冇影響架呵

限時分隊黎嫁咋 完左就冇

FF有機係手咩
留定名等玩

揀左rock

FF有機係手咩

哦 仲以為終生

冇呀 不過實買啦 依隻加pok拳都夠玩到usum

仲未買咩你
你地上amazon買日水定係買日行?
同埋你地用pro制定con制?

up乜鳩
留定名等玩

揀左rock

FF有機係手咩

哦 仲以為終生

冇呀 不過實買啦 依隻加pok拳都夠玩到usum

仲未買咩你

冇機你玩咩前夜祭
睇完都亂亂地
祭典期間 分區
正式launch 其實switch id 轉區就可以轉唔同區

咁樣理解岩唔岩

祭典應該係跟game 黎分
demo 試左日版美版game 用同一個id, 都係跟game 版本黎分Fes
所以正式個時好大機會都係咁分, 要玩曬兩邊就要買兩隻game la
睇完都亂亂地
祭典期間 分區
正式launch 其實switch id 轉區就可以轉唔同區

咁樣理解岩唔岩

祭典應該係跟game 黎分
demo 試左日版美版game 用同一個id, 都係跟game 版本黎分Fes
所以正式個時好大機會都係咁分, 要玩曬兩邊就要買兩隻game la

下年online服務開始收費仲要比兩份錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞