[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (123)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
唔靚,有d cheap 味
第一隻tourbillon 靚仔好多

有frd 喺camden 畀黑鬼打劫,一拳打落喉嚨;仲有聽過喺巴士畀人用刀降住迫佢喺四野無人嘅站落車
Whitechapel, Camden town算唔算central london呀
實勁安全啦
Tottenham Court Road, Liverpool Street又會唔會好多超跑好多hermes呀,我就唔覺啦
你咪話我5毛囉,我真心唔會講得出central london好安全啦
或者咁講,唔需要太妖魔化一個地方嘅
倫敦巴黎呢d地方,著得戴得張揚嘅咪盡量去番個d有錢人地方
無可否認香港呢方面係好好(當然另一方面出下童書,拍下手掌都要坐)
保持警覺性,一般問題不大
London 都算
Paris 就真係.......
無妖魔化
但係”central london人人超跑靚車Hermes Moncler”呢句野未免太on9吧
Nplm

世界級巴黎
佢每隻字都係刻出嚟
冇人妖魔化London 吧, 講嘅係事實要人提高警覺啫
淨係拎有錢人地方出黎講有咩意思?Mayfair 梗係冇事架,但個個咁有錢日日浦嗰頭咩,仲要恰人唔識野(不是你)撻乜柒Central London 出黎,屌真係當呢度冇倫敦撚…
小妹就是窮,Central 都淨係去得起e&c呢啲高crime rate嘅區,唔多睇得慣吹奏撚囉
當然最後你啱,要張揚咪去返有錢人地方,但唔係吹到成個central London都咁有錢丫

亦都唔知bring up 香港有咩意義,唔係同香港比緊家陣…
呢隻幾有誠意,又抵玩

60週年
天氣轉冷係時候NATO 帶

Ching係咪喺隔離po都有po
去邊都見到你隻錶 搞到我就嚟忍唔住要入手
Hamilton真係affordable之選
喺chrono24見到隻mark17 no origin papers
買唔買得過
其實張卡係咪咁重要
其實真心靚,係咪廣告賣得好勁個隻?fb Instagram 都有
今日行街見到隻omega speed master moon phrase 同佢隻gmt好似又唔差
推介blue side of the moon
jlc先啦我 雖然真係幾靚但係我覺得睇多兩眼我會冇興趣
唔夠愛
Omega mp dial info一定多過jlc, except ppc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞