[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (123)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我都唔會成日用 係頭先見錶停咗 上完鏈再test就咁
9成形容係一樣
第一水問題,攞返去check吓
可能無同你檢查機芯
恭喜
應該真係 因為同上面巴打share嘅分享一樣
有時候秒針唔郁
有時停喺20秒 有時58秒
Reset後sub dial又可以郁返
唔怕啦,顔色同款行先
我女友都戴omega black Black Sea
戴得到,唔係變身器
唔駛sad
就算大廠,穩定機芯⋯⋯都有撞手神既時候
又要6星期先見得返佢
真係,都係款式先決
同埋我老婆都幾高,oversize 少少都唔太覺
佢反而鍾意petronas green, 問點解,就係隻色,無其他
麻煩呢啲騎呢嘢, 留返響撈po做啦
2022嘅倫敦唔係2002嘅倫敦
留名
其實唔止英國
歐洲而家好多國家都係咁
要數安全應該得返愛爾蘭荷蘭瑞士好少少
如果真係驚 去旅行既就盡量財不可以露眼啦
如果移民就真係唔知可以點搞 唔通買隻錶但住果度一世都唔可以戴咩
我無D咁貴既錶 無經驗
香港近排都有搶錶
南亞人?
今日啱啱入手第一次喺日本買錶有得退稅
Mayfair 真係好癲,超跑周圍泊,落去食個晏都可以見到兩三架RR駛過。又會見到女人行過都拎鱷魚Hermes
日光日白一般都冇咩事發生
米柒啦,去edgeware Road, elephant and Castle 咪zone 1又危險lor
Central London 得Mayfair? 你要柒我冇問題丫,咪撚害人啦撚樣
我喺central London zone 1 tube俾人界袋偷電話丫,夠資格comment 未丫?最撚憎你呢啲濕9恰人唔識野扮到in the know 咁
再加多兩句
唔係話London 度度都危險,但絕對唔係講到成個central London 都好安全,周圍都係跑車有錢人,咁係fake news害9人呀屌你
戴唔戴名表自己決定,但小心d絕對係需要,防人之心不可無,仲要London 唔係度度都好似South Ken Mayfair 咁安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞