原來依家d ig shop鐘意賣就賣 唔賣就唔賣

327 回覆
35 Like 1882 Dislike
有退錢間野算係咁

但先到先得,佢個ig post 係指回覆,唔係比錢
收到payment msg當係hold左架啦
得10件貨,出50個payment msg 比人
到時全部入哂錢的話,間鋪逐個退錢都真係on9
一起底就知樓主有幾閪
閪客唔好衝出嚟啦
永遠啲西人都唔會知自己西
屌你老母 傻仔 雖然冇睇 但睇到你條on9仔買埋d柒頭皮野就覺得你抵屌

屌多你一次先 死傻仔
串撚到
先不論對錯 你咁閪嘅態度已經幫唔落

更何況人哋都講到明限時清貨
母子丼
不嬲ig shop啲清貨都係計入數速度㗎啦
當佢淨返5件存貨,如果佢真係凌晨3點msg你,你覆唔到
而又有5個客覆到,咁一定係留俾佢地㗎喎
做生意係睇錢行先㗎啦,邊個入錢先咪賣俾邊個,唔通仲同你慢慢嚟
同埋係ig買嘢本身就係有呢啲風險
人地都道歉晒又肯退錢你仲想點
屌你人地話個客覆咗先會hold24小時呀懵撚
你瞓撚咗覆唔到,1秒都唔撚會hold啦
奉旨呀宜家,on9本身都唔想屌鳩你
痴線淨係句「完全冇回覆係24小時內都冇回覆先叫完全冇回覆」陣閪味已經涌撚晒出嚟
人地講到明你出聲講hold貨先會幫你hold
宜家樓主玩緊規矩由我定,咩情況都好,總之你要自覺幫我hold咗貨先
哇如果個個客都係樓主咁就食得屎
無限hold貨
如果30個人問就hold一個月
諗唔明 平得嗰幾廿蚊
點解要冒險係ig shop買
樓主閪到
撚知你咩
比咁多人屌都覺得自己啱
樓豬iq 有無30
樓主 原來閪人一個多多得罪 唔好屌鳩me

樓主仲要唔覺自己有問題
樓主現實生活應該都係好難相處嗰啲戇鳩嚟
你post到上來,有一個半個話你都可能係大家意見唔同,而家個個都屌你,都仲可以死撐 真係極撚品
你買啲咩呀, 自己拎返張圖可能淘寶都有, 仲平幾倍
西女人
笑死 人地錢又退左 又道歉左 態度又唔差 其實你想點
間野冇話燒畀你算好
極品臭閪就係呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞