原來依家d ig shop鐘意賣就賣 唔賣就唔賣

327 回覆
35 Like 1882 Dislike

9折埋仲平過Ig shop
樓主真on9
黃店就算啦,不分化、可接受、要改善。
唔講係ig買野on唔on9先
hold24小時都要confirm左你要不過呢刻唔方便俾錢先hold呀嘛
是但講一句想要又當刻無further confirmation就留24個鐘俾你
咁佢清貨要清到幾時?
第一衰IG SHOP買野,

第二衰死蠢, 特價貨要搶都唔識, 咩鳩12點幾send message, 樓主唔屌鳩APPLE IPHONE開賣等你7點起身先比你禁?

第三亂運用網絡力量, 開人名公審人地, 明明人地無錯。
樓主咁有心機整理件事自己既柒事,證明自己係閪客
真係有心了
成功收到壓倒性負評
你自己檢討一下吧
建議樓主收收皮先
自己用你個閪腦諗下 間鋪會唔會係有咁多打手

同某組織話咩都係外國勢力搞鬼一樣
同埋你個title都幾有問題
關ig shop咩事
你閪唔做你生意又唔得? 你肯俾錢一定要serve你?
閪客完全唔覺得自己有問題
佢12點至7點錢都未比啊, 第二個入錢先咪比人先囉, 好合理。
人地肯退返錢比你仲嘈乜鳩 又唔係呃你錢
做錯野仲咁串?咁有理據咪上水覆囉
全個世界要圍住我轉
上面成堆支那人咁款 少少商業道德都冇 唔守承諾幫hold24個鐘 同埋作為一間鋪你會唔會expect人地凌晨都要秒回
屌你老母!
大撚把ig shop你搵佢就過左辦公時間,佢搵你就老馮即覆
佢係咪expect個個人都唔瞓覺
呢啲不嬲都係鬥快俾錢㗎啦一陣幫你hold起咗,你先話唔要,咁人地點
樓主惡撚過共產黨
店主應該好開心 咁多人撐佢
推到上熱門 幫你紅左啦 唔洗多謝我
一講ig shop成堆連登仔就圍爐屌我閪客
屌香港人係ig shop買野戇鳩
買野唔係門市就online買架啦
ig買又話淘寶貨 買淘寶又屌人藍
門市買先ok?
連登世界 最好唔好買野
心態扭曲到大家
你好撚柒 死雞撐飯蓋
樓主都on9,點撚知你幾時入數?
唔係要Hold住件貨等你呀?轉個頭就話唔要店家咪67?
人地窮撚無farfetch VIP俾唔起運費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞